Hodinky pro měření mezičasů
Chrudim
PetrCR 04.04.2010 17:28:52
Dosud jsem běhal pouze se stopkama a neřešil mezičasy. S narůstající délkou běhů si ale myslím, že není špatné mít přehled o časech třeba po 5 km. Zvažuji tedy nákup hodinek, které by uměly měřit víc mezičasů. Měření tepu nepotřebuju a bral bych to pouze jako plus, pokud kvůli tomu moc nenaroste cena. Možná bych užil i jiné funkce, o kterých ani nevím. Můžete poradit ze zkušenosti konkrétní typ hodinek nebo alespoň co požadovat? Nechci do toho moc investovat. Mám dva limity – 1500 Kč a 2000 Kč, víc opravdu ne a levnějším se nebráním. Každopádně musí být vodotěsné, protože se dost potím a několik hodinek už jsem tím odrovnal.
xPablos 04.04.2010 19:30:33
Rozumny pomer/cena maji http://www.sigmasport.com/…yx/onyx_fit/?… . Na netu se daji poridit kolem 1300 Kc. Na webu maji hodinky ve Flashi (Produkt Demo → Start Demo), kde si presne muzes vyzkouset co umi a neumi.
Do tech pujdu, az si budu chtit udelat radost. Zatim mam obyc (nekodovany) tepak z eBaye asi za 330 Kc
Jinak za 2 tis. toho poridis uz opravdu dost vcetne treba http://www.webareal.cz/…Grey-Pattern
HaEr 05.04.2010 17:51:12
Já mám z aukra poměrně jednoduché adidas adp1632, myslím, že to ten prodejce pořád prodává cca za 600. Mají jen 10 mezičasů ale zase velký displej a zobrazený čas. Vodotěsné mají být do 100m.
Vyškov
Moulin1 05.04.2010 17:56:44
Používám stopky Timex Ironman. Mám už několikáté a jsem s nimi spokojen. Pod tímto označením existuje poměrně hodně modelů, které se liší funkcemi např. počtem pamětí a také samozřejmě cenou. Mám taky tepák od Sigmy, ale ten mě moc nenadchl. Jednak mi nevydržel pásek, který je nestandartní a nejde sehnat a taky jako stopky s pamětí to moc nefungovalo.
Chrudim
PetrCR 05.04.2010 18:02:38
>> Moulin1, 05. 04. 2010 17:56:44
Na ty ironmany jsem koukal, ale u nás v kamenném obchodě jsem je neviděl a z těch víc druhů jsem nevěděl které. Jak jseš s nimi spokojený a máš je dlouho, nebo používáš několikáté z důvodu, že přestaly fungovat? Ten tep opravdu není důležitý a nějaké počítání kalorií už vůbec ne, navíc odmítám běhat s nějakým pásem.
Vyškov
Moulin1 06.04.2010 08:57:23
Mám asi třetí, ale ne kvůli tomu, že bych je rozbil, ale spíš je ztrácím. Např. na MTB maratonu jsem je po pádu pohřbil někde v blátě a všiml jsem si toho až po desítkách kilometrů a neměl sílu je jet hledat. Na hodinkách, které mám na ruce, marně hledám konkrétní označení a na netu vypadá několik typů dost podobně. Doporučil bych plastový pásek (aspoň mně vyhovuje) a typ, který má pamět stopek na víc měření (tréninků). Aby sis novým měřením nepřemazal předchozí.
xPablos 06.04.2010 11:28:21
>> Moulin1, 05. 04. 2010 17:56:44 ..a taky jako stopky s pamětí to moc nefungovalo.
A byly to Onyxy (Fit, Pro)? Tam mi to prislo podle hodinkoveho dema v pohode. Ukladalo to casy pro poslednich X (tusim 7 treningu) a u kazdeho kola krome casu i tepy (prumer, max).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.