Měření TF a kilometrů, rychlosti
Radnana 08.03.2010 21:07:18
Jsem běžkyně začátečnice a ráda bych si pořídila nějaký měřič, především TF, kilometrů a rychlosti, ale zase aby nebyl moc drahý přece jen jsem studentka a zas nejsem ani závodnice, i když časem bych se ráda nějakých závodů zůčastnila Bohužel se vůbec neorientuju v tom množství nabízených produktů tohot typu. Prosím tedy především o vaše zkušenosti, co by bylo dostačující a za dobrou cenu. Předem děkuji :,–)
Plzeň
greentomas 09.03.2010 08:43:07
Ahoj. Měřičů je opravdu spusta, to máš pravdu. Já preferuji kvalitu a osvědčenou značku. Sportestter ti vydrží několik let a pokud to myslíš s pravidelným sportováním vážně, myslím, že se i trošku větší investice vyplatí. Navíc to bude další motivace:) Mám sporttester POLAR, ale slyšel jsem chválu i na SUUNTO nebo GARMIN.
Cena s přídavnými doplňky, které např.měří rychlost a vzdálenost, značně roste. Takže zvaž jestli skutečně potřebuješ i tuto hračku. Pokud si změříš některé vzdálenosti (na kole nebo přes mapy internetu) , brzy poměrně přesně odhadneš jaká je tvoje rychlost.
POLAR: Kvalitní základní měřič všech potřebných i „nepotřebných“ funkcí je RS200 (RS 200sd-s měřičem rychlosti). Velmi podobným o kousek dražším je RS300X. Ceny si můžeš prohlédnout třeba na www.polarshop.cz (sekce Polar sporttester running)
SUUNTO: Tam bych se ohlížel o typu T3c. Ceny a podrobnosti na www.suunto.cz (sekce training)(měřiče rychlosti a podobně se u suunto nazývají PODy)
Tihle dva jsou moji favoriti.
Určitě mě ještě někdo časem doplní, takže budeš mít opravdu z čeho vybírat. Držim palce a ať ti běhaní vydrží.:)
Tom
Radnana 09.03.2010 14:45:24
Díky moc! :,–)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.