Suunto t6 hodinky nenajdou hrudní pás
Marys77 22.10.2009 19:47:01
Vždy, když dám vyhledávání hrudnního pásu nic se neobjeví. Baterie jsem zkoušel vyměnit a také nejde, nevíte prosím Vás někdo čím by to mohlo být?
Děkuji M.N.
Kroměříž
TonBar 23.10.2009 10:53:29
Zkus si před vložením baterie do pásu kovovým předmětem zkratovat kovové spoje v pásu a teprve potom po vložení baterie znovu spárovat pás s hodinkami. Návod k tomu je na www.suunto.cz.
Kateřina G. 05.11.2009 13:08:46
Dneska mi SUUNTO T3 nenašly ani hrudní pás ani gps. Na stránky www.suunto.cz jsem se dívala, ale návod jsem tam nenašla, nešlo by sem vložit bližší odkaz? Děkuju.
Kateřina G. 05.11.2009 14:59:25
Tak už jsem to našla, díky. Pro další šťastlivce, kteří budou procházet stejným problémem: http://www.suunto.cz/index.php?…
V dolní části stránky je přiložený wordový soubor a v něm je návod, jak zkratovat kovové spoje v pásu.
Kateřina G. 05.11.2009 15:53:43
Postupovala jsem podle návodu, jenže problém vyřešen není. Nechápu to. Nemáte někdo radu?
petvlk 08.11.2009 11:46:59
Také jsem se při párování podů trápil. Při párování nesmí být v dosahu žádný jiný sportester Suunto ani jiný pod ( ty tam máš pás a gps) Zkus při párování vždy ten druhý uložit do jiné místnosti. Mě to pomohlo.
Kateřina G. 11.11.2009 19:22:29
TAkže jsem nabila baterky v GPSpodu, vyměnila baterku v hrudním pásu a stále nic. Zbyla baterka v hodinkách a tou to bylo. Už vše funguje. Jen jsem si naivně myslela, že hodinky mi dají vědět, až budou chtít nový zdroj energie.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.