Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Kvalitní sporttester se základními funkcemi

Kvalitní sporttester se základními funkcemi

Nalezené položky: 10 První Předchozí | 1 | Další Poslední

kremrolka žena 20.10.2009 17:13:12

Dobrý den, běhám asi půl roku (cca 80 km měsíčně) a chtěla bych si koupit sporttester s následujícími vlastnostmi:

1. měřič tepové frekvence
  2. měřič kaloriií
  3. měřič vzdálenosti – raději foot pod než GPS
  4. nastavení dvou profilů pro dva různé uživatele
  5. přenos dat do počítače
  6. jednoduché ovládání

Jde mi o spolehlivý přístroj, kterým mě/nás nezahltí a nezmate funkcemi, které nevyužijeme. Cena do 5 tis. Kč. Dosud jsem měla pouze foot pod Nike+ k IPodu, kde mi chyběl měřič tepové frekvence a hlavně spolehlivost. Některé tréninky se totiž úplně vymazaly. Jinak by byl v podstatě dostačující. Děkuji moc za odpovědi, vím, že je toho tu o podobných přístrojích napsáno mnoho. Bohužel mi přijde, že jsou buď kvalitní přístroje s mnoha funkcemi nebo méně kvalitní s méně funkcemi. Já hledám kvalitní se základními funkcemi.

bugik žena 20.10.2009 21:00:22

Ja se obavam, ze kombinace Tvych pozadavku na funkcnost, ceny a kvalitu neni vubec realna. Tak to 10tis. bych to videla realneji, ale ani tam si nejsem jista :) Ale je samozrejme mozne, ze se pletu. Kdyz jsem si kupovala loni sporttester, tak jsem chtela mnohem mene funkcnosti a koupila jsem si Suunto a stalo me to vic jak 5tis (dnes prodavaji s footpodem bez computer podu za 5300). Muj skromny odhad je, ze Tve pozadavky spolnuji jen ty nejdrazsi modely.

gamma muž 20.10.2009 21:31:41

Neni to tak nerealne, ale nakupuj na internetu. Idealne eBay ci proste nejaky „sportovec“ co to po par mesicich vzdal.

Ja sehnal novy s725× CAD za 5200,– coz jsou slusny hodinky + komplet sada na kolo. Bohuzel u nas je celkem bezna cena nekde 7–9k.

Motto: Foceni s manualnimi skly zije! http://manualniskla.cz

Ústí nad Labem

Kostěj muž 20.10.2009 21:49:52

Když oželíš vzdálenost a přenos dat do počítače(nikdy jsem nepotřeboval, tak nevím), vychází mě to tak, že bych si koupil dvakrát T1 suunta, pro oba a ještě by mě zbylo na príma elasťáky…

Motto: kostejuv.blogspot.cz

kremrolka žena 21.10.2009 16:44:27

Tak jsem si myslela, že nemám moc vysoké požadavky, když oželím všechny virtuální partnery a plánování tréninků a opak je asi pravdou. Cenu bych ale posunula klidně i směrem výše, pokud by „stroj“ byl spolehlivý a jednoduchý na ovládání. (dnes opět 11 km, které z IPodu zmizely :-(). Já vím, z nohou mi je nikdo nevymaže. Každopádně všem děkuji za příspěvky.

Celkem 10832 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:21 (2012)
půlmaraton: 1:33:53 (2012)
maraton: 3:24:55 (2011)

belpe muž 21.10.2009 17:36:30

Pozri, či by Ti nevyhovoval Garmin FR50. Občas sa dá cez ebay kúpiť nový s hrudným pásom, footpodom a USB za ca. 100–120 USD + poštovné. U mňa po roku používania spokojnosť a zrejme idem kúpiť ďalší – pre manželku.

Motto: No pain, no gain? No pain, thank you :-)

Celkem 273 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:53:23 (2009)

jazda žena 21.10.2009 17:50:23

trochu offtopic, ale musim poznamenat, ze koukam, ze nejsem jedina komu behy z ipodu mizej. vzdycky ty ‚nejdelsi‘ a ‚nejlepsi‘ sakra:) dvakrat se mi je podarilo zachranit(zko­pirovat z ipodu soubory do pocitace, zformatovat ipod a nahrat zpet) ale naposled uz se to ani do toho ipodu neulozilo. Jinak ja si poridila taky Suunto t1c a bohate staci. prenos do pocitace zarizuju pres klavesnici a vzdalenost merim na mapach na atlasu. pro orientaci to staci:)

Kladno

Celkem 3473,25 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:22 (2005)
půlmaraton: 1:38:29 (2005)
maraton: 3:31:00 (2010)

Lucínek muž 22.10.2009 10:24:18

Garmin FR305 má GPSku, propojení na PC a spolehlivosti až až – a dá se koupit zcela nový do 5tis. Za 7tis se už sežene vodotěsný FR310XT s výdrží baterky 20 hodin se zapnutou GPS. Zkus pohledat na internetu, těch nabídek na FR je všude hodně. Všechna ta Suunta a Polary mi přijdou nesmyslně předražené a ty levnější modely zase že nic neumí. Tak nevím – nejsem rozhodně jejich fanda.

Plzeň/Zürich

Celkem 218 km
Minulý měsíc 0 km

JajaK žena 22.10.2009 10:44:43

Jo, ten Garmin FR305 je ted k dispozici novej do 4500, ja osobne budu objednavat za 4300 (4100+200 doprava) pristi tyden, jedinej problem muze byt, ze uz nebyva na vetsine obchodu moc skladem. me bylo oznameno, ze prijde do cca tydne od objednani. jen nevim, jestli tam jdou nastavit 2 profily, o to jsem se nestarala…

Nizi muž 02.11.2009 23:28:13

Mno a co třeba Beurer? http://www.hodinky-sport.cz/beurer-pm-70/ Slušná cena, dobrá kvalita a dá se k tomu přikoupit i footpod.

Nalezené položky: 10 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.