Slouceni dat ze Sporttesteru a GPS navigace
gamma 06.10.2009 21:19:50
Ahoj,
rad bych vedel, zda se nekdo zabyval myslenkou ci zda nejaky program (idealne SportTrack) resi moznost souceni dat z SportTesteru a GPS navigace. O co mi jde: jiz nejaky patek mam kvalitni GPSku, kterou zaznamenavam vsechny sve vylety at chuzi nebo na kole. Tyto udaje pouzivam napr. pro prirazeni GPS k fotkam a pro „studium“ zakladnich informaci o mych cestach.
Lze tato data z GPSky (umim vyexportovat do ruznych formatu i s casem) sloucit s treningovymi daty? Nemusel bych pak kupovat GPS pod ci sporttester s GPS. Umi toto nejaky program nebo umoznuje to nejaky vyrobce sporttesteru? Nebo toto automaticky umi nektery z programu pro vyhodnoceni treningu? Jelikoz sporttester zaznamena start a stop treningu, staci jen prislusny casovy usek z GPS zaznamu vzit a priradit ke konkretni aktivite.
Diky za tipy a napady, Gamma
Jecminek.Maselnik 07.10.2009 12:51:57
no jestli máš sporttester, který podporuje export dat ve formátu, který zvládne sporttracks, není nic jednoduššího, než naimportovat data z hodinek a potom z gps a při importu zvolit „update activity“, to sporttracks umí. Pokud Tvůj sporttester nic takového nepodporuje, můžeš naimportovat data z gps a zvolit manuální úpravu dat a hodnoty ze sporttesteru dopsat do formuláře ručně.
gamma 07.10.2009 22:17:53
Diky za odpoved. Budu to zkoumat az dostanu realna data. Koupil jsem Polar S725× a na internetu jsem detaily nenasel. Kazdopadne mi prijde hloupe si kupovat za 3k GPS, kdyz uz jednu mam a vyrazne lepsi nez nabizi Polar. Sezenu irda a zacnu si hrat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.