Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Suunto t6c a nesmyslné údaje z Comfort beltu

Suunto t6c a nesmyslné údaje z Comfort beltu

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední

JeanPre muž 23.06.2009 23:45:31

Ahoj lidičky, minulý týden jsem si koupil t6c s gps podem a už od prvního dne mám problém se zobrazováním TF a ostatních ukazatelů. I když snímače na CB pořádně navlhčím, tak jakmile se přepnu do tréningového módu, TF se mi neukáže. Chvíli to pás hledá a pak se zobrazí 3 vodorovné čárky. Tak po 5 minutách tam konečně něco naskočí, ale většinou nějaký nesmysl jako 180 (přitom se zatím ještě rozklusávám). Nejčastěji se mi při běhu zobrazuje TF kolem 40 a to i když už melu z posledního a jazyk mám až na tkaničkách. Nejvýš jsem se dostal tak na 89. Velice často přitom signál vypadává (ty 3 čárky). Nevím čím to může být, už jsem zkoušel snad všechno. Musím říct, že digitálky jsem si mohl koupit klidně za 500:( Jinak signál z GPS podu je úplně v pohodě a nevypadává mi ani na lesní cestě. Nevíte někdo, co s tím? Už jsem fakt zoufalý. Díky za jakýkoli tip.

Líně

Celkem 4731 km
Minulý měsíc 0 km

petvlk muž 24.06.2009 09:32:08

Pokud nenaskakuje, může být problém s baterií zkus výměnu nebo se spárováním s přístrojem, zkus jej spárovat znovu. Pokud to nepůjde tak to udělej jako já se starým snímačem, když se mu po roce nechtělo dělat a házel, dle mého, nesmyslné údaje (na začátku ale aspoň naskočil) poslal jsem jej na reklamaci a bez problémů jsem dostal nový ještě s omluvným dopisem. Je to jenom technika tak se závada může vyskytnout.

Praha 4

Celkem 28230,23 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:14 (2013)
půlmaraton: 1:49:29 (2009)
maraton: 3:57:28 (2014)

Dav muž 24.06.2009 11:13:14

..první a úplně nejzákladnější­..prohodit baterku v pásu:-) pokud jsi to už dávno udělal, tak zajít do krámu a poprosit o jiný pás, aby se zjistilo, zda je chyba v pásu nebo v hodinkách, jinak Sunto má docela dobrý servis, hned bych úplně tuhle značku nezavrhoval…

Motto: ...kam až?

JeanPre muž 24.06.2009 12:47:12

Tak to víš, že mě to s tou baterkou napadlo (dnes si ji jdu koupit), ale vzhledem k tomu, že jsem to kupoval před týdnem, tak moc nevěřím, že by byla už v krabici napůl vybitá. Apropos, jak dlouho vám ta baterka v pásu vydrží? U wriststopu jsem četl, že to snad dá i rok, ale k životnosti baterky v pásu jsem se nikde nic nedočetl. Mě hlavně znejistilo, že jsou tam často ty 3 vodorovný čárky a občas se tam TF na chvíli zobrazila. Tak jsem si nebyl jistý, jestli to tak dělá i ostatním. Předpokládám totiž, že když si nasadím pás a na hodinkách se přepnu na Displej 1 nebo 2, tak mi to tu tepovku začne ukazovat HNED, i kdybych měl jen mýt nádobí :), a toto se u mě právě neděje. Každopádně Vám děkuji za rychlý odpovědi.

Pali muž 24.06.2009 14:08:36

Taky bych doporučil výměnu baterií, ale když se tak nad tím zamyslím, tak proč za svoje??? Takže bych se vydal tam, kde jsem koupil a řešil to tam. Proč si komlikovat život, ať se starají ti co za to dostanou zaplaceno… Já jsem se chtěl zeptat ostatních na věc podobnou, ale ne přímo Suunto. Já mám Garmin 405 a všimnul jsem si, že pokud zanedbám údržbu pásu (neotřu z něho pot) tak potom to háže nesmyslená data… Proto se ptám čím nejšetrněji ošetřujete pás??

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.