Nike plus Ipod - zasilani dat na nikeplus.com
senus 18.06.2009 16:10:51
Zdravim
Chtela bych poprosit o radu zkusenejsi uzivatele Nikeplus. Zalibila se mi predstava behani s nike plus, proto jsem si poridila, kit+nano+botky. Vse paradne fungovalo, byla jsem z toho nadsena a hned jsem si sla zabehnout aspon 3km, abyh to vyzkousela . Pak jsem ipod pripojila k itunes, kde byl dotaz k odeslani dat do nikeplus.com – zatrhla jsem ano, nasledne navstivit nikeplus – zatrhla jsem ano. Pak by se mela nekde objevit udajne tabulka s vysledky a ja bych je mela ulozit, ale nic takoveho se tam neobjevilo. Tak jsem dala rovnou registraci, kde jsem si vyplnila udaje o sobe. Ale hlasi mi to porad, ze mam odbehnuto 0.. Zkousela jsem hledat, jak tam ty udaje o behu zaslat.. v itunes je zaskrtnute „Automatically send wourkout data to nikeplus.com“ . Ikdyz dam pak tlacitko Visit – tvari se, ze se to nacita, ale itak porad nic.. premyslim, kde jsem udelala chybu. Uz jsem z toho byla po par hodinach zoufala, rozhodla jsem se restartovat cely ipod a vratit ho do puvodniho nastaveni. Opet jsem si nahrala nove skladby. Trochu jsem se v botech prosla, abych mela nejaky vykon,ktery bych se pokusila „nahrat“ na ty internetove stranky.. Ale opet stejna story, proste se to nechce odeslat. V itunes udaj o behu je, ale neumi se to asi „spravne“ pripojit k nikeplus.com.
Prosim, mohl by mi nekdo poradit – zda exituje nejeky postup? Pripadne kde se mi povedlo udelat chybu?
MOC Vam dekuji za radu.
Senus
ŠUMAVA
michaelv 27.06.2009 21:26:57
- navštívit stránky www.nikeplus.cz, zde se zaregistrovat (svůj email + heslo)
- připojit iPOD a otevřít iTUNES. V iTUNES je položka pro NIKE+ kde se vloží přihlašovací údaje (email + heslo)
[img]http://www.nikeplus.tym.cz/ipod.JPG[/img]
[b][u]CHTĚL JSEM PORADIT ale jsem nyní trochu zmatený, myslím že ZDE BÝVALA kolonka na vyplnění přihlášení do stránek NIKEPLUS.CZ pro synchronizaci a nyní ji nevidím.[/u][/b] KDO MÁ IPOD+NIKE+ ať hodí screen a poradí… já už si toto nepamatuji…
Divaricateman 15.04.2010 13:12:56
Ahoj mam poslední dobou problém s načtením dat do různých závodů na stránkách www.nikeplus.com. Načte se mi sice běh , kde se mi ukazuje 997, ale v těch různých závodech mám pořád 985 a né se to nějak hnout. A ty závody jsou stále živé. Stalo se to taky někomu? Další dotaz zní, zda se dá nějak dodatečně nahrát běh z ipodu. Několikrát se mi stalo, že jsem ipod zapomněl připojit a šel běhat zas další den a poté se mi načetl jen ten poslední den a ten předchozí běh už ne. Někde jsem tedy někdy na to něco četl, ale nemůžu to nikde najít. Tak jestli o tom někdo něco víte. Diky Michal
zdedos 15.04.2010 18:30:04
Ahoj, k tomu druhému dotazu: když jsem měl odběhnuto více běhu bez přidání na net, tak jsem ty km vkládal přes itunes, kde je položka nike+ a vždy se mi všechny běhy načetly(schválně mrkni v ipodu do historie, jestli se ti ty běhy záhadně nepovedlo vymazat;)
kaifi 15.04.2010 18:31:58
…ad dodatecne nahrat beh
skus pozriet tu: „support forums“: http://forums.nike.com/message.jspa?… (je to EN, ak potrebujes CZ/SK daj vediet)
je tam popisane natiahnutie starsich behov a mne to aj fungovalo. jeden cas sa mi nechceli starsie behy natahovat – kvoli zlemu restartu ipodu, tak som ich musela nahrat podla tohto navodu ale odvtedy je to v pohode a aj ked sa na iTunes objavi len posledny beh na nike running stranke sa mi objavia vsetky, ktore sa natiahli.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.