jaký měřič do začátku
roman67 01.04.2009 23:28:49
Rozhodl jsem se, že začnu běhat a chci se zeptat, zda má cenu si na začátek kupovat měřič tepové frekvence. Nemám žádné závodní ambice, chci běhat jen pro zlepšení fyzické kondice. Do měřiče chci investovat max. 1200,– Kč. Děkuji za každou odpověď.
burak 02.04.2009 08:47:19
Kup si nějakej za pětikilo v Tchibu nebo něco podobnýho. Po čase uvidíš, jestli to potřebuješ a koupíš si nějakej lepší, nebo jestli radši běháš bez toho. Já jsem to udělal zrovna tak, po čase jsem se naučil tepy odhadovat (zjistil jsem, že jsem před tím běhal moc rychle) a zjistil jsem, že mi ten pás vadí, tak nakonec celej slavnej měřič používám jen jako stopky. A pokud budeš chtít něco „opravdickýho“, tak je 1200 stejně málo. Kondičně se dá podle mne běhat i bez toho.
Nizi 02.04.2009 09:50:47
Ahoj, já nejsem fanda nějakých supr levných měřičů, ale za částku mírně přes litr se dá pořídit slušný měřič. Třeba tady najdeš hodinky http://www.hodinky-sport.cz/sigma/cz/?… už od osmi stovek.
HaEr 02.04.2009 11:23:33
na vyzkoušení lze využít i možnost vrátit zboží (např. lidl do jednoho měsíce, e-shop do 14dní). vůči malým eshopům to není příliš férový, často jsou to nadšenci, kterým s tím naděláš starosti, vůči nadnárodním koncernům s tím nemám problém…
Praha 4
Dav 02.04.2009 13:48:03
Nevím, odkud jsi, ale třeba v Praze na Chodově v prodejně Solomon existuje možnost půjčit si proti záloze na týden na vyzkoušení tester Sunto..btw mám a jsem s ním spokojený:-)…ono když ti to měří vzdálenost a ukládá jednotlivé tréninky, tak je to docela dobrá motivace
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.