pouzdro na mobil na ruku
sam 22.05.2013 13:30:15
>> PALOsvk, 22. 05. 2013 12:57:00
Mám také Xperia Go. Pořídil jsem ji pro ty případy, kdy je nutné mít telefon v rámci povinné výbavy sebou. A je to pohodlnější než všelijaké pytlíky na ochranu mobilu. Nehledě na to, že se s tím fakt dá pracovat i za mokra nebo zpocenými prsty. Jinak však telefon sebou na běhání netahám. Alespoň v tom lese při běhu chci mít klid
brokinka 22.05.2013 14:22:22
Ahoj, já jsem sháněla pouzdro taky dlouho, mám docela plachtu telefon a nakonec jsem si koupila v Lidlu, jak měli ty akce na běžecké věci kapsičku na ruku za 79,– a naprostá spokojenost!!! Teď jsem viděla něco obdobného v Decathlonu ale asi za 300,–
mskolak 22.05.2013 14:45:22
>> želvička, 21. 05. 2013 20:53:55
Mě jsou pouzdra na ruku nepříjemná, škrtí mě a nerad je používám. Koupil jsem si ledvinku, která je plochá, vlastně se do ní nevejde nic rozměrného, max. telefon a doklady nebo peníze, nic v ní neskáče. Telefon si s sebou většinou beru prostě pro jistotu, kdyby nastala nějaká nepříjemná událost, abych mohl zavolat. Nebo jako náhradu za sporttester, když mám potřebu se měřit .
Liberec
Advid 24.05.2013 09:58:01
Mám pouzdro z Decathlonu, ale při běhu se mi opotí mobil. Asi jak tam jsou dírky na sluchátka. Beru ho ale jen když potřebuji koukat do mapy.
jankofe 23.03.2014 10:10:33
Ja pouzivam sportove puzdro zo Stylershop.sk
http://www.stylershop.sk/…rtove-puzdra
Fakt je dobre a cenovo je najlacnejsie
Magdalenas 22.12.2014 01:53:08
Dík za tipy! V létě jsem to taky řešila, ale nakonec nějako nedořešila. Teď v zimě mám kapes až až. V létě mi telefon několikrát spadl na zem a dost ošklivě se poškrábal. Lituju, že jsem si dříve nekoupila nějaké ochranné pouzdro. Takže za sebe doporučuju myslet i na ochranu telefonu. Já to nakonec vyřešila tučňákem: http://www.mpouzdra.cz/…0-cerny.html .
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.