Evolve - poměr cena výkon - neuvěřitelný :-)
Praha
kavalir 10.03.2008 08:07:06
Ahoj, měl jsem sport tester Sigma 16 a byl jsem s ním velmi spokojený, pak jsem ho jednou nechal na spinneru a když jsem se pro něj vrátil, tak už tam nebyl, lidí jsou holt někdy hrozně rychlí…
Ale k věci: před Pečskou desítkou jsem byl bez stopek a tak jsem narychlo hledal nějaké náhradní řešení, při googlování jsem úplnou náhodou narazil na Evolve SPORT, sportovní hodinky se stopkama a měřičem tepové frekvence. Není to žádný zázrak, z tepu to ukazuje jen aktuální tepovku + to hlídá, jestli jste v zóně a dává akustické signály. Příjemné ale je, že hodinky jsou s modrým podsvícením. Velmi příjemné jsou ale stopky, mají paměť pro 100 mezičasů, a ten poslední čas se vždy ukazuje zároveň s měřeným časem, takže máte bezvadný přehled za kolik byl poslední měřený úsek. Testoval jsem to v Pečkách, ovládání je na rozdíl od jiných modelů velmi jednoduché.
To vše za neuvěřitelných 530 Kč . Info pro pražáky -já jsem si hodinky vyzvednul přímo v obchodě AGEN Computer na Praze 10.
http://www.hledejceny.cz/hledej/?…
Kdo by si chtěl ještě cca 700 Kč připlatit, tak může mít vyšší model s EVOLVE turistické hodinky OUTDOOR (kompas, výškoměr, tep. frekvence..) za neuvěřitelnou cenu 1338 Kč
Mějte se hezky a ať vám to běhá. Honza
silas15 28.03.2009 00:05:33
ahoj, jen by mě zajímaly tvé zkušenosti s těmito hodinkami. mám je čerstvě a tak by mě zajímaly běžné postřehy z používání a nebo taky nějaký specifikace. Například sem nikde nenašel, z jakýho vzorce počítají procenta tepu. jestli z obyčejného 220-věk. a taky jestli se s nimi dá plavat. jinak našel sem je na internetu pod označením JUNSO JS-703A a tam watter resist je. tak nevím.
http://www.crazysales.com.au/index.php?… třeba tady, liší se jen nápis na hodinkách, tak že do 30m by vodotěsný být teoreticky měly, ale já nemám odvahu
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.