Vinařský půlmaraton Pardubice 2008
Praha 9
JanDvorak 21.04.2008 08:25:11
[quote=Advid]DNF je Do Not Finish – nedokončil
DNP nevím. Možná „Nezaprezentoval se“?[/quote] DNP – nezúčastnil se (did not participate)
Pokud jde o ta čísla na konci řádku, působí to na mne jako počet proběhnutých kol, ale to by se tam asi spíš mělo objevit DNF, tak nevím…
Exploser 21.04.2008 08:52:48
Jsem spokojen, ale jen asi na 90%. 19. půlmaraton a dosud 2. nejlepší čas. Chtěl jsem také zkusit na 1:30. Ve startovní listině jsem si všiml, že běží Rosťa a předpokládal jsem, že poběží tempem 4:10 min./km, což mělo být i moje startovní tempo. Sotva jsem dorazil ke startu a přelezl bariéru blíže startu, kde stál i Rosťa, ozval se nečekaně výstřel. Čelo nejprve zamrzlo a teprve po pár vteřinách se dalo do pohybu. Pak jsem se domluvil s Rosťou, skutečně běžel na 4:10 a nabídl mně běžet s ním. Ale bohužel jsem se ho dlouho neudržel, po 1,5 km jsem se musel pustit. I tak díky, Rosťo, snad někdy příště. V polovině 2. kola mě předběhla Vanda, kdybych se aspoň jí býval udržel, stále bych měl ještě nový osobní rekord. Takto zůstává stále nedostižný jako pověstný Beamonův skok. Praha 1:38:42, Pardubice 1:33:54, tak příště snad Olomouc?
Praha
zombice 21.04.2008 09:00:51
[quote=Exploser]… Pak jsem se domluvil s Rosťou, skutečně běžel na 4:10 a nabídl mně běžet s ním… Praha 1:38:42, Pardubice 1:33:54[/quote] Rosta nacvicoval svoje maratonske tempo na Viden? :) Jinak slusna letosni progrese, a dobry vyhled na dalsi pulmaraton..
VlastaK 21.04.2008 16:48:56
[quote=zombice]Vlasto gratuluju, po Trevisu, je tohle paradni cas.. A jak jsi dopadl v te kvalifikaci na MS v Madarsku? Jinak pro pristi maraton jsis i timhle pulmaratonem nastavil latku vysoko a preju ti aby osobak z Trevisa nevydrzel ani rok ;)[/quote] Kvalifikace dopadla dobře Mám přesně měsíc na to, abych se psychicky připravil na absolvování dalšího maratonu. Pokud vše půjde tak jak má, tak je docela možné, že osobák z Trevisa vydrží podstatně kratší dobu než rok Ale nechám se překvapit.
Brno
rk 21.04.2008 17:17:36
[quote=Exploser]Jsem spokojen, ale jen asi na 90%. 19. půlmaraton a dosud 2. nejlepší čas. Chtěl jsem také zkusit na 1:30. … Praha 1:38:42, Pardubice 1:33:54, tak příště snad Olomouc?[/quote] Tak to vypadá na 1:29:06 v Olomouci, pokud se nebudeš rozptylovat nějakým tréninkem ve volném čase. To bys asi bral, že? Vyřazuji Tě ze seznamu případných vodičů. Poběžím si svoje a hotovo :P
Exploser 21.04.2008 17:20:02
rk: Ano, to bych bral :):):) Jenom mně, prosím, zase neuteč.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 21.04.2008 21:02:19
[quote=VlastaK]A říkám si, jak rychle bych mohl vlastně ten maraton zaběhnout?;-)[/quote] Já věřím, Vlasto, že i někam blízko k 2:30. A když vidím, kolik nyní běháš km, tak až to za pár let zvedneš třeba o 50%, tak s velkou pravděpodobností ano. A to ti před dvěma roky někteří lidi tady na fóru nevěřili, že dáš marathon pod 3 hodiny. Super čas, gratuluji!
VlastaK 22.04.2008 06:26:49
Mirku, děkuji za důvěru. O čas okolo 2:30 hod. se pokusím v roce 2010 v Praze, kdy se uskuteční PME v maratonu, teď mám ještě čas
Někde, už je to delší dobu, jsem četl krásný citát:
„Čím déle vám trvá cesta na vrchol, tím déle na tom vrcholu můžete pobýt“.
Moudrá slova! Proto se nikam neženu a svou kilometráž zvyšuji postupně. Věřím, že se mi to jednou v dobrém vrátí
Brno
milan 22.04.2008 11:24:17
VlastaK: Tvůj čas v Pardubicích je mimo všechny (pro mě) představitelné kategorie. A naznačuje, že v Maďarsku můžeš překonat další hranici…
Praha
anajpo 22.04.2008 12:26:44
[quote=Kydy][quote=peca_p]Jsou tam jenom to chce upravit cestu k souborům… http://www.pardubickyvinarskypulmaraton.cz/…/R_ABS_M.pdf http://www.pardubickyvinarskypulmaraton.cz/…/R_ABS_Z.pdf[/quote] Odkazy už fungují OK.
Můžete mi někdo prosím zodpovědět dva dotazy:
1. Ve výsledkovce žen jsou na 108 – 111 místě čtyři závodnice s časem lepším (mnohem) než závodnice na místě 107. Jak to? Patrně to souvisí s tím paramtrem za výsledným časem. Všichni (i chlapi) tam mají /3, pouze tyhle čtyři ženy mají /1 resp. /2… (?) Mimochodem ta 107 je od nás ze vsi a k běhání jsem jí „dokopal“ já. Zatím není na fóru ale aspoň tímto bych jí chtěl k premiéře pogratulovat. Závodem a atmosférou byla nadšená:-))
2. Co přesně znamenají zkratky DNF a DNP
Tak se nechám rád poučit. Díky moc za odopvědi [/quote] Ty vzadu mají jen dvě nebo jedno kolo-proč tam jsou uvedeni v pořadí to nevím… :rolleyes:
Dobřichov
honzaherda 22.04.2008 15:40:23
Taky moc nechápu proč uvádějí do pořadí i běžce, co nedali celou trať. Chtělo by to oddělit aspoň čárou nebo tak něco s poznámkou DNF. Jsem zvědav na Pardubky 2009, zda se něco změní.
Honza Pt 22.04.2008 19:06:11
K sobotnímu závodu v Pardubicích vše jen pozitivní… přikládám pár fotek od mého kamaráda,který mě přišel podpořit http://picasaweb.google.com/…ardubice2008
Filip 28.04.2008 12:01:30
ahoj, posílám odkaz na 20min záznam České televize (CT4)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.