S hudbou poběžíte rychleji a déle [článek]
komerce 01.12.2015 09:04:44
Vliv rytmu hudby na naše sportovní výkony je jednoznačně dokázaný,
dané tempo v nás dokáže vyvolat energii, ve kterou jsme už nedoufali.
Poslech při pohybu je tedy obvyklým dopingem a doplňkem sportovních
výkonů. Nové modely sportovních sluchátek Sennheiser jsou dokonalým
propojením kvalitního dynamického zvuku, odolných materiálů a
promyšleného designu.
Odkaz na článek
running man 01.12.2015 18:40:55
Poslouchání hudby při běhání je hloupost.
vsara 01.12.2015 18:48:46
>> running man, 01. 12. 2015 18:40:55
Krráááá.
Vždyť to je reklááma.
Ale i vrány s tebou souhlasí. Se sluchátkama neuslyším jestřába a ten bude mít plyšovou večeři.
Krá. Sára
runtachykard72 01.12.2015 18:50:47
Kym ti je počas behu príjemne-hudbu uvítaš,,ked trpíš-potrebuješ sa sústrediť,lezie na nervy.
Desert 01.12.2015 18:59:06
>> vsara, 01. 12. 2015 18:48:46
máš pravdu, vždyť jsou to jen ptákoviny
Čeložnice
MRAZÍK 01.12.2015 19:30:05
Hudbu sem skoro nikdy neposluchal,při běhu,asi několikrát v zimě ve větších mrazech,jináč sem běhával v přírodě,v lese a tam není potřeba žádná hudba,tam je potřeba naslouchat spíš
Arnhem
Janka86 01.12.2015 19:49:03
Tak se prvni vyjadrim ke znacce v clanku. Protoze pri dlouhych bezich hudbu ci radio posloucham, tak jsem si jeden ze starsich modelu zakoupila a hned po prvnim pouziti zalozila do krabice. Desne me bolestive tlacily na uchu. Byly to takove s tim uchytem za ucho jako treba bryle… No takze jsem se vratila k origial spuntum k mobilu, ty sice pri vetsi rychlosti vypadavaji, ale zato netlaci…ale asi ten novy model bude lepsi…
ted k te samotne hudbe. Ja pokud beham pres hodinu, tak se nekdy nudim. Takze jsem zacala behat s hudbou. Na zacatku mi to pomahalo i udrzovat tempo a koupila jsem si par specialnich bezeckych hudebnich mixu…Ted jsem spis presla k audiokniham a kdyz poslucham pribehy-treba ty z runtastic.com, tak to super motivuje k fartleku, protoze nekdy hrdina pri behu bezi pomaleji a nekdy musi sprintovat o zivot a k tomu se prida napinava hudba a ja automaticky zrychlim… Naposled jsem uchvatne poslouchala od Oralka Muj dlouhy beh… Ale kdyz si vyrazim mimo svou mestskou trasu do prirody, kde to tak neznam a kocham se prirodou a nebo bezim zavod, tak beham bez sluchatek. Jinak bych si neuzila tu atmosferu volnosti v prostoru…
SR, Reca
satch 02.12.2015 07:23:09
Za hudbou na koncert. Za tichom behať do lesa.
Manětín
Kydy 02.12.2015 10:58:56
Já si do uší nikdy sluchátka při běhu nedám. V lese je to zhýralost, sám les je skvělá hudba. Na silnici je to nebezpečný.., potřebuješ slyšet provoz.
Nicméně jsem si tuhle zkusil pustit při silničním běhu hudbu přímo z reproduktorů v mobilu. Potichu jen jako podbarvení. A docela mě to potěšilo a snad i uvolnilo pro běh samotný. Měl jsem dvě relaxace v jednom: odpočinkový běh a odpočinkovou hudbu (Bizet: Carmen).
Alena77 02.12.2015 12:01:57
Tak já jsem si hudbu vzala i na maraton. Myslela jsem si, že ji v půlce vypnu,ale nakonec mě hnala dopředu. Přece jenom 4 hodinu je dlouhá doba.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.