Multisport na triatlon
Muli 18.08.2015 20:41:56
Zdravím všechny triatlety. Chci si pořídit nový sporttester určený pro triatlon. Trošku jsem projížděl diskuze a nabídky prodejců, ale radši si nechám poradit od uživatelů. Měl by zvládnout rychlé a jednoduché pžepínání mezi jednotlivými aktivitami (plavání, kolo, běh) i během závodu. Kvalitní GPS senzor nejlepé integrovaný a hrudní pás. Čidla na kolo apod nepotřebuji. Dobrá výdrž baterie. Při plavání GPS a tep nepotřebuji, stačí mi čas (ač funkčnost GPS uvítám). Výhodou nastavení několika zón, intervalových tréninků, alarm na pitný a nutriční režim, vyhodnocování a export do PC samozřejmostí. Pokukuji po polaru M400HR, tomotom multisport, timex t5k575 nebo suunto ambit 2, ale klidně nabídněte i jiný k porovnání. Cenu si představuji kolem 6tisíc.
Muli 21.08.2015 08:12:24
Tak jelikož jsem omezen cenou, tak na garminy 910×t nebo 920×t, či Polar v800 můžu zapomenout. Z těch výše uvedených se mi nejvíce líbil Timex. Suunto jsem vyhodil nejdřív kvůli špatné recenzi. Nakonec jsem se rozhodoval mezi polarem a Tomtom. Včera jsem objednal Tomtom multi-sport, takže se těším až vyzkouším. Pokud ho někdo používá, napište jak jste spokojeni?
bjerndi 21.08.2015 08:54:11
>> Muli, 21. 08. 2015 08:12:24
to by mě zajímalo jaká recenze špatně hodnotí ambity2 ? mám je a skvělý hodinky
Muli 21.08.2015 20:58:50
Prý špatná výdrž baterie a nejdou nastavit intervaly. Osobně nemám zkušenosti a ani nikoho neznám kdo by Suunto Ambit měl. Bratranec má sice nějakej Suunto ale nemá zkušenost s jiným aby porovnal a hlavně je dostal a na běh mu stačí. Prostě jsem porovnal funkce a nakonec se rozhodl pro Tomtom. A za druhé, Suunto se mi vzhledově líbil nejméně
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.