POWERbreathe
Baruš 15.07.2015 12:11:35
Ahoj, máte někdo zkušenost, doporučení, poznámky, tipy, triky a cokoliv dalšího k tomuto přístroji? :)
Baruš 16.07.2015 10:44:33
Nikdo nemá hodnoty pro trénink: LOAD POWER VOLUME T-INDEX …a pro test jednoho nádechu: S-INDEX FLOW VOLUME ?
Statenice
Spidla 16.07.2015 16:20:45
Ja mam udaje pro trenink cas a tep
Baruš 16.07.2015 18:13:59
Tak ty by se porovnávaly o poznání jednodušeji :) nikde nejsou ani tabulky, kolik jsou přibližné hodnoty u tohoto přístroje..
Brno
Petr Kaňovský 16.07.2015 18:35:51
>> Baruš, 15. 07. 2015 12:11:35
V Google jsem našel třeba toto
Praha-Bohnice
BuckTheBug 16.07.2015 22:55:14
Testoval jsem se cca před 1/4 rokem na elektronické verzi – výsledek = tragedie, horší než průměrná holka (což mi kdysi řekli i na alergologii). Absolutní hodnoty si už nepamatuji.
Pak jsem asi dva měsíce používal mechanickou verzi (plus, střední verze) a po 2 týdnech jsem vždy utáhl o jednu obrátku. Zároveň jsem ale přidal i posilování (břicho, stehna, vršek). Těžko říct, čím to bylo ale po 5 letech jsem si zlepšil osobák na pětce – spíš bych tipnul, že je to souhrnný efekt (naběhaný objem, posilování, obecné zlepšení dýchání).
Ale k původnímu dotazu – nemyslím si, že by ti hodnota xy řekla, že jsi na tom dobře nebo špatně. Testovalo nás to tehdy několik a ačkoliv jsem měl suverénně nejhorší výsledek, rozhodně jsem nebyl výkonnostně nejhorší. Ano, bývalá olympionička měla o parník lepší výsledek, ale ta by ho pravděpodobně měla i po 10 letech ležení.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.