Asics FujiTrainer 3
drmitau 15.04.2015 17:46:27
Nemáte někdo zkušenosti s Asics Gel FujiTrainer 3? Na můj vkus celkem dost odpružené, ale na nějaké to ultra by to snad nemuselo být na škodu. Sedí mi celkem slušně a za 999,– mě hodně láká je vyzkoušet. Třeba bych se konečně mohl dostat k vytoužené ceně 1Kč/km, ke které se v minimalističtějších (a taky dražších) modelech nějak nemůžu dostat
hombre_71 09.05.2015 12:31:13
Mám je od loňska ve variantě s GTX. Od podzimu do jara jsem v nich naběhal cca. 850 kilometrů po polňačkách, lesních cestách a místních asfaltkách. Žádný vyloženě extrémní terén, kromě jednoho krosového závodu. Boty to jsou pohodlné, sedly mi hned na první vyzkoušení. Podrážka drží dobře a i když jsem běhal hodně po zpevněném terénu, tak není moc opotřebovaná. Svršek je jako nový. Za mě tedy „DOPORUČUJI“
Praha 4
Dav 10.05.2015 10:27:14
>> hombre71, 09. 05. 2015 12:31:13
Z této řady mám osvědčené lehčí Fuji Racer, boty s delší výdrží jsem asi neměl, mám podezření, že mají nalítáno už hodně přes 1500 a pořád ještě drží. Jen podrážku s otvory pro odtok vody jsem zaplácnul sanitárním gelem, aby mi tam v zimě moc neteklo
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.