Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Garmin Forerunner 210 HR Premium vs. Polar RC3 GPS HR

Garmin Forerunner 210 HR Premium vs. Polar RC3 GPS HR

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

greenfish29 muž 14.09.2013 18:23:25

Ahoj, začal jsem před pár měsíci běhat a propadl jsem tomu natolik, že jsem se rozhodl pořídit si nějaký sporttester, abych své výkony posunul o něco dále a zároveň přidal trošku motivace. Do teď běhám s telefonem, ale docela mi to vadí. Zkoumal jsem, který přístroj by pro mě byl nejvhodnější a dopracoval jsem se ke dvěma modelům různých značek:

Nevím, pro který se rozhodnout (bez ohledu na cenu). Nemám zkušenosti ani s jednou značkou a lidé si oba přístroje docela chválí. Také by mě zajímalo srovnání programů na PC, do kterých se následně nahrávají data.

Jsem zvyklí běhat se sluchátky, dá se to řešit i v kombinaci se sporttesterem, kvůli zvukovým alarmům? Případně budu muset hudbu oželet.

Za každý názor budu moc vděčný. Pokud budete mít i tip na jiné přístroje, sem s nimi ;-)

Díky, Tomáš

Praha

10 km: 0:43:58 (2014)
půlmaraton: 1:46:26 (2017)

upman muž 16.09.2013 16:49:19

Caute, kdyz uz tak Polar RCX5 – muzes i s GPS, ale BACHA! nesmis s nima pak do vody, coz pro me byl showstopper. Dale, GPSka v hodinkach, hmm – aby to za neco stalo, musi byt hodinky velike.

Ja delam tri aktivity s RCX5 (+ bezecky senzor a senzor na kolo) a v mobilu aplikace strava.com a Cyclometer v iPhonu. Idelani kombinace – pac tam mam poradny display na mapu kdyz to kulim na silnicce.

Manzelce jsem poridil Garmin 210 (ta cena byla neuveritelna) – a hned druhy den vratil – totiz jedina dobra vec je jejich garmin web, ovsem kvalita SW v hodinkach katastrofa, nemoznost treningovych planu synchronizovanych do hodinek uplne na prd a ovladani desne. Prislo mi to jako moje 1. Casia :) Dostala ode me Polar RCX5 ve stejnem setu co mam ja – sice drazsi, ovsem radove jinde co se tyce SW, treningovych planu, vyhodnocovani zateze, moznosti VO2Max testu, OwnZone treningu, atd. Navic se mi vejdou v pohode pod kosili.

Alias zalezi co hledas:

• Polar = nejlepsi na HR mereni, vyhodnocovani, profi merak
  • Garmin = lepsi web a hodne citliva GPSka
Motto: http://www.4apes.cz
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.