Garmin Forerunner 210 HR Premium vs. Polar RC3 GPS HR
greenfish29 14.09.2013 18:23:25
Ahoj, začal jsem před pár měsíci běhat a propadl jsem tomu natolik, že jsem se rozhodl pořídit si nějaký sporttester, abych své výkony posunul o něco dále a zároveň přidal trošku motivace. Do teď běhám s telefonem, ale docela mi to vadí. Zkoumal jsem, který přístroj by pro mě byl nejvhodnější a dopracoval jsem se ke dvěma modelům různých značek:
Nevím, pro který se rozhodnout (bez ohledu na cenu). Nemám zkušenosti ani s jednou značkou a lidé si oba přístroje docela chválí. Také by mě zajímalo srovnání programů na PC, do kterých se následně nahrávají data.
Jsem zvyklí běhat se sluchátky, dá se to řešit i v kombinaci se sporttesterem, kvůli zvukovým alarmům? Případně budu muset hudbu oželet.
Za každý názor budu moc vděčný. Pokud budete mít i tip na jiné přístroje, sem s nimi
Díky, Tomáš
Petr_P 16.09.2013 12:11:29
Nedávno se to tu podrobněji řešilo, stačí zapátrat. http://www.behej.com/…ar-rc3-gps/3#… http://www.behej.com/…ery-vybrat/2
upman 16.09.2013 16:49:19
Caute, kdyz uz tak Polar RCX5 – muzes i s GPS, ale BACHA! nesmis s nima pak do vody, coz pro me byl showstopper. Dale, GPSka v hodinkach, hmm – aby to za neco stalo, musi byt hodinky velike.
Ja delam tri aktivity s RCX5 (+ bezecky senzor a senzor na kolo) a v mobilu aplikace strava.com a Cyclometer v iPhonu. Idelani kombinace – pac tam mam poradny display na mapu kdyz to kulim na silnicce.
Manzelce jsem poridil Garmin 210 (ta cena byla neuveritelna) – a hned druhy den vratil – totiz jedina dobra vec je jejich garmin web, ovsem kvalita SW v hodinkach katastrofa, nemoznost treningovych planu synchronizovanych do hodinek uplne na prd a ovladani desne. Prislo mi to jako moje 1. Casia :) Dostala ode me Polar RCX5 ve stejnem setu co mam ja – sice drazsi, ovsem radove jinde co se tyce SW, treningovych planu, vyhodnocovani zateze, moznosti VO2Max testu, OwnZone treningu, atd. Navic se mi vejdou v pohode pod kosili.
Alias zalezi co hledas:
- Polar = nejlepsi na HR mereni, vyhodnocovani, profi merak
- Garmin = lepsi web a hodne citliva GPSka
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.