Kocourek a Sekanová se stali mistry republiky v krosu [článek]
Coach 30.03.2013 19:33:00
Brněnský Milan Kocourek se podle očekávání stal letošním mistrem
v krosu. Z jihočeských Střelských Hoštic si odváží v pořadí již
šestý titul, čímž se statisticky přiblížil takovým jménům, jako byli
Vlastimil Zwiefelhofer nebo Božena Vykydalová-Sudická (oba sedm krosových
titulů). Desetikilometrovou trať zvládl v sobotu v čase 30:59.
Nejrychlejší krosařkou republiky se stala Lucie Sekanová (čas 22:06 na
6,3 km).
Odkaz
na článek
BertS 30.03.2013 19:56:26
Ten závěr článku vypadá jako výlev rozmazleného Pražáka, který musel jednou za rok sednout do auta a vyrazit mimo město… opravdu nechápu, k čemu ta úvaha o „přesunutí k většímu městu“ …nejen, že práce organizátorů byla skvělá, ale celkově tu pan Šefler vybudoval něco neskutečného. Věřím, že i ostatní závodníci si závod skutečně užili, protože takováto trať nemá obdoby v celé republice. Tenhle areál si zaslouží pořádat MČR! Diváci by nepřišli ani kdyby se běželo někde na kraji Plzně…
Coach 30.03.2013 21:15:26
>> BertS, 30. 03. 2013 19:56:26
Jen pro upřesnění, na závod jsem přijel z Vysočiny, kde trvale bydlím. Ani slovem nahaním práci pořadatelů – naopak byla skvělá. Sám se do areálu rád vracím, letos jsem zde běžel již počtvrté. Jen mám jako divák a zároveň běžec dva negativní pohledy. Zázemí závodu je nedostačující, obzvláště při špatném počasí. To zatím v Hošticích nikdy nebylo. Pokud by vytrvale pršelo v den závodu není se kam schovat a parkoviště se stane nepoužitelné. Jako běžec si myslím že by šampionát měl probíhat každý rok na jiném místě, bez ohledu na kvalitu tratí v Hošticích.
Pierrot 30.03.2013 21:19:40
Možná by se to také chtělo zamyslet nad tím, jestli jsou Velikonoce vhodným termínem. Nevím jak pro běžce, ale pro diváky určitě ne. A to i kdyby to bylo v blízkosti Prahy.
daliluh 09.04.2013 13:12:14
Letos jsem mistrovství vynechal právě kvůli Velikonocům, tento termín mi přijde naprosto nevhodný. Možná i to byl důvod toho, že všichni rychle odjížděli pryč (jak se píše v článku). Krosový terén je zde výborný a rád si zde někdy opět zazávodím, ale také souhlasím s tím, že mistrovství by mělo putovat po více místech (pokud je ze strany pořadatelů zájem).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.