Poznámky k anketám
Liberec
Advid 02.12.2006 12:55:29
Zvvolil jsem možnost číslo 1, ale bral bych i jinou barevnou variantu.
Liberec
Xixao 02.12.2006 15:41:22
Neni tam moznost zadny tricko si nekoupim
Praha
Radek Narovec 02.12.2006 18:24:13
xixao: nechceš-li koupit, nemusíš v této anketě hlasovat a nám to řekne to samé. Jde nám o to zmapovat, jestli má cenu akci opakovat, protože existuje určité množství trik, které musíš objednat a prodat, aby to celé mělo smysl podnikat bratr-atlet: forum je mnohem ideálnějším prostorem vyjádřit konkrétní výhrady než omezený prostor ankety, takže neváhej a poděl se o zkušenosti
Praha
Radek Narovec 02.12.2006 18:26:06
advid: chápu dobře, že chceš trička dvě? pokud ano, dělám si u tebe druhou čárku :)
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 02.12.2006 19:18:00
Triko bych si koupil, ale kdyby na nem bylo spise neco jako www.behej.com. Coz by byla i dobra reklama a propagace tohoto serveru.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 02.12.2006 19:54:06
[quote=Luckyboy]Triko bych si koupil, ale kdyby na nem bylo spise neco jako www.behej.com. Coz by byla i dobra reklama a propagace tohoto serveru.[/quote] Je to na něm vzadu:-)
Praha
Radek Narovec 02.12.2006 20:40:29
máte pravdu, měním otázku v anketě, aby lépe ladila s odpověďmi, které potřebujeme slyšet. Jak jsem napsal, jde nám o zjištění počtu zájemců o trika, tudíž odpověď NEMÁM ZÁJEM, je jaksi pro nás bez významu :)
Liberec
Advid 04.12.2006 06:15:21
[quote=Radek]advid: chápu dobře, že chceš trička dvě? pokud ano, dělám si u tebe druhou čárku :)[/quote] Napsal jsem to asi dvojznačně. Bral bych i původní i novou barevnou variantu. Ale obě asi ne. Stejně se těžko budou dělat obě varianty. Ale kdyby byly obě, tak jak se znám, vzal bych obě.
Doplnění: Tričko bych bral takové, jako bylo Tragédí (z hlediska materiálu). To Mono Sense je sice hezké, ale nevyužil bych ho.
Jílové (to u Děčína)
toro 04.12.2006 19:19:08
[quote=Rosťa]Je to na něm vzadu:-)[/quote] To je bohuzel strana, kterou u mne ostatni bezci neuvidi Bylo by mozno rict co by to bylo, abych si zasel nekam vyzkouset velikost a jak mi sedi?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.