Hledám spoluběžce v okolí Mnichova Hradiště
kakama 22.04.2006 14:52:13
Zdravím všechny nadšence,
sice nejsem žádný špičkový běžec, ale běh mi přináší hodně potěšení. Hledám stejného nadšence jako jsem já na občasné běhy v okolí Mnichova Hradiště (okres Mladá Boleslav). Je mi sice 27, ale jako zajíc rozhodně neběhám :)
Letos jsem poprvé běžel 1/2 maraton na PIM a s bývalým kolegou z práce se připravujeme na Budapešťský 1/2 maraton 3.9.2006. Takže budu jen rád, pokud se ke mě někdo v okolí přidá pro občasný útěk :)
Budu se těšit na …
S pozdravem, Kamil Skramuský
Traged 23.04.2006 08:18:20
[quote=kakama]Zdravím všechny nadšence,
sice nejsem žádný špičkový běžec, ale běh mi přináší hodně potěšení. Hledám stejného nadšence jako jsem já na občasné běhy v okolí Mnichova Hradiště (okres Mladá Boleslav). Je mi sice 27, ale jako zajíc rozhodně neběhám :)
Letos jsem poprvé běžel 1/2 maraton na PIM a s bývalým kolegou z práce se připravujeme na Budapešťský 1/2 maraton 3.9.2006. Takže budu jen rád, pokud se ke mě někdo v okolí přidá pro občasný útěk :)
Budu se těšit na …
S pozdravem, Kamil Skramuský[/quote] No já občas běhám od Klokočky (někdy i s partou), tak se když tak ozvi na mail.
Traged 19.05.2006 08:57:10
Od Klokočky každou neděli v 9.30. Většinou tam vždycky někdo je.
kakama 19.05.2006 09:28:06
[quote=Cabalero]ahoj šílenci,také hledám nějaké kolegy na běhání.
Jsem z Bělé poBezdězem a tady nikdo neběhá!!! Je mi 27 a taky nejsem
žádný blesk… Když budete chtít ozvěte se mi. Budu rád že neběhám
sám!!!
SPORTU ZDAR-NAZDAR[/quote] Cus, no tak se nekdy domluvime a zajdeme si zabehat
na pul cesty mezi Hradištěm a Bělou … Dej mi na sebe kontakt …
Kama
kakama 19.05.2006 09:29:56
[quote=Traged]Od Klokočky každou neděli v 9.30. Většinou tam vždycky někdo je.[/quote] Ahoj, a muzes mi dat na sebe nejaky kontakt, ze bych se nekdy ozval … jsem uz od vejsky v Praze a do Hradiste jezdim na vikendy.
diky Kama
Traged 19.05.2006 13:10:31
[quote=kakama][quote=Traged]Od Klokočky každou neděli v 9.30. Většinou tam vždycky někdo je.[/quote] Ahoj, a muzes mi dat na sebe nejaky kontakt, ze bych se nekdy ozval … jsem uz od vejsky v Praze a do Hradiste jezdim na vikendy.
diky Kama[/quote] Muj mail na blogu nebo ICQ je nejlepsi reseni.
kakama 19.05.2006 13:30:53
[quote=Cabalero]ahoj Tragede a Kakama, muj kontakt je bud mail nebo icq,
jinak bych mohl tuto sobotu dopoledne. V neděli nemohu,v sobotu zapijíme
s kamaradem muj první marathon! Sázka byla o 100 Budvarku,takže mame co
dělat… Už se těším na běžeckou spolupráci.
SPORTU ZDAR-NAZDAR[/quote] No a kde se chceš potkat? A v kolik teda?
Kama
kakama 19.05.2006 13:37:46
[quote=Cabalero]no nevím,treba bych zajel autem někam.z Bělé je to sama zatačka a docela sebevražda!!! Dej návrh. V sobotu dopoledne mohu.pak ne![/quote] a co pristi vikend? ja jsem si ted uvedomil, ze mame v SO rodinnou oslavu, takze bych sice mohl v NE, ale to jsi v deliriu ty :) A za kolik si vlastne PIM dal?
kakama 19.05.2006 14:02:35
[quote=Cabalero]o.k. tak příští víkend. trenoval jsem na PIM od března. PIM 1/2 Marathon jsem dal za 2:14! PIM Marathon jsem dal za 4:13:06. A Ty? abych ti stačil?![/quote] No seš dobrej … ja jsem letos běžel jen 1/2 maraton 1.dubna za 2:11:40 .. takže si budeme rozumět :) A minulý víkend Pražský městský běh na 8 km za 41:30.
Jinak jsem teď do půlky června dost v presu, ale pak se připravuju na 1/2 maraton v Budapešti – 3.září.
kakama 19.05.2006 15:10:42
[quote=Cabalero]hm,to mame asi stejné tempo. 10.září chci běžet zase
GRAND PRIX 10km v Praze. Líbí se mi ta atmosféra a adrenalin co ve mě
proudí. Budapešt mě také láká ale tento rok asi ne. Jak tam jedeš a
ubytování a tak vše okolo?
SPORTU ZDAR-NAZDAR[/quote] no ja jsem zjistil, ze me tyhle kratky behy moc
nebavi … nadchla me atmosfera na 1/2 maratonu toho 1.dubna. To byla
pecka …
No jinak to pojedeme asi autem s byvalym kolegou z prace – ubytovani vzdycky nejaky sezenes … kdyztak budeme bydlet nekde v hostelu (loni jsem tam byl a za noc jsem platil nejakych 800 Kc v prepoctu). Pocitej tak 1.000 Kc za benzin na osobu (jedeme 2), 800 Kc * 2 noci (pred behem a po behu) – 1.600 Kč, no a pak startovny nejakych 35 euro (cca. 1tis.) a neco na pivko a tak … takze tak 4 tis.
Sice to neni nejlevnejsi, ale bude to slusny Eurovikend :)
kakama 19.05.2006 15:34:28
[quote=Cabalero][quote=kakama][quote=Cabalero]hm,to mame asi stejné
tempo. 10.září chci běžet zase GRAND PRIX 10km v Praze. Líbí se mi ta
atmosféra a adrenalin co ve mě proudí. Budapešt mě také láká ale tento
rok asi ne. Jak tam jedeš a ubytování a tak vše okolo?
SPORTU ZDAR-NAZDAR[/quote] no ja jsem zjistil, ze me tyhle kratky behy moc
nebavi … nadchla me atmosfera na 1/2 maratonu toho 1.dubna. To byla
pecka …
No jinak to pojedeme asi autem s byvalym kolegou z prace – ubytovani vzdycky nejaky sezenes … kdyztak budeme bydlet nekde v hostelu (loni jsem tam byl a za noc jsem platil nejakych 800 Kc v prepoctu). Pocitej tak 1.000 Kc za benzin na osobu (jedeme 2), 800 Kc * 2 noci (pred behem a po behu) – 1.600 Kč, no a pak startovny nejakych 35 euro (cca. 1tis.) a neco na pivko a tak … takze tak 4 tis.
Sice to neni nejlevnejsi, ale bude to slusny Eurovikend :)[/quote] hm,zní to hezky ale asi bych doma neuspěl s financema,nebo ani ne to jako že Manželka by chtěla ject také.Taky miluju dlouhé tratě ale ta desítka je taky super,lidi okolo tratě a vše co k super euforii patří.tak kdy si dáme nějaký ten trénink?kde že bydlíš?BUDAPEŠT A ČABAJKA JE TO SAMEJ KLAD TA ZEMĚ!!![/quote] Nejen to, ale i atmosfera Budapeste jako mesta je vice kosmopolitni … z Prahy ten pocit nemam … No jak jsem psal, mam ted dost presu do 15.6., takze pak by to bylo super …
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.