údržba bot
starec 97 14.08.2008 16:45:09
zdravím vsetkých bežcov.pred casom som si kúpil mizuna wave ridery 10,kedže behám po zmiešaných povrchoch uz ich mám zaprášené.poradte ako sa one starať a udržovat.dik
Choceň/Chomutov
obrik 14.08.2008 18:19:28
Pokud jsou jenom zaprášené, čas od času vezmu do sprchy, vyndám vložky a prostě je osprchuju, maximálně vezmu lehce kartáčkem. Když to nestačí, přidám trošku pracího prášku. Nakonec vždy důkladně vysprchuju. Následně vycpu novinama a suším při pokojové teplotě, resp. na sluníčku (ne u radiátoru – v zimě). Shodou okolností mám stejné boty jako ty a slouží dobře (dokonce mám už druhé ty samé) :)
DDS 15.08.2008 17:05:14
…periem v pracke, ale len raz za cas (tak 1×3mesiace)… myslite si, ze sa tym nicia?
ondra11 18.08.2008 12:56:52
i když sem si všimnul, že v návodu na údržbu je praní v pračce přímo zakázáno, nikdy sem po praní nezaznamenal nějaký zhoršení. Peru tak 1–2× za 800km, na nejjemnější praní a na 30st., co nejmíň odstřeďovat a dávám to do síťovanýho futrálu, aby to v pračce moc nelítalo.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.