Delší běhy Liberecko - Hledá se občasný sparing
Praha 4
jirka.strang 07.07.2008 13:30:43
Ahoj všichni, nenajdu někoho, kdo na Liberecku o víkendech běhá něco delšího ( 20–40 Km ) Jsem sice Pražák, ale občas jezdíme k Liberci, mám svojí jednu trasu, ale rád bych poznal i něco jiného, v rozumném tempu:)
Jirka strang.
PetiLbc 23.07.2008 23:00:29
Achojky, tobě to ale krásně běhá :) Já jsem zatím na úplně samém začátku ale doufám že se mi podaří dostat se taky na takové krásné km :) zatím mám malý osobní rekord 4,6 km za 30 min :) Malé vítězství na cestě daleké… Až to navýším na přijatelnou hranici kdy nebudu tvořit dojem ruční brzdy tak se ozvu :)
Praha 4
jirka.strang 24.07.2008 08:50:52
Nazdar, všichni jsme vlastně na začátku:) jen tak dál.....a s ruční brzdou neplaš.....občas běžím tak, že me předjíždějí šneci:)))
Jirka
[quote=PetiLbc]Achojky, tobě to ale krásně běhá :) Já jsem zatím na úplně samém začátku ale doufám že se mi podaří dostat se taky na takové krásné km :) zatím mám malý osobní rekord 4,6 km za 30 min :) Malé vítězství na cestě daleké… Až to navýším na přijatelnou hranici kdy nebudu tvořit dojem ruční brzdy tak se ozvu :)[/quote]
Praha 4
jirka.strang 19.08.2008 16:42:44
Zdar, o víkendu míříme na sever, tedy přesněji Jablonné v podještědí, plánuju ( pokud bude pěkné počasí ) dlouhý běh......mám již své kolečko ( Jablonné, německo, polsko, hrádek n N, Rynoltice, Jablonné ) pokud najdu někoho, kdo bude chtít běžet taky, klidně trasu změním…rád bych tempo kolem 5:30 – 6:00 a vzdálenost 35–40 Km
tak hola, kdo poběží taky ???
J
budinsky 19.08.2008 18:57:20
Ahoj Jirko, blahopřeji ti k dobrým běžeckým výkonům. Já kupodivu nemám čas, takže začnu běhat tak až příští týden. A co rje to kluk, nebo holka ? Důchodce Petr
Teplice nad Metují, Liberec
fisin 19.08.2008 21:16:24
Čau, v Liberci budu až od října, ale pokud budeš mít i pak zájem o sparinga, tak se rád přidám..
Praha 4
jirka.strang 20.08.2008 08:15:52
to Petr : Nazdáááár, nikdo neříkal, že mi to jde…jen mě to furt stejně baví:))))) no člověče, asi obojí........neříkal jsem, že to budou dvojčata ??
to fisin: jasan, jezdíme do Liberce ( teda spíš do Jablonného )tak jedenkrát za měsíc.....tak budu rád, že nebudu kroužit sám…
Praha 4
jirka.strang 24.11.2014 10:31:47
Ahoj, nějaký zájemce na tuto Sobotu? pohodové tempo ( 5:30–6 ) kolečko jablonné v podještědí – zittau – Hrádek/n.n – polesí – jablonné…je to kolem 35 km
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.