Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » výkonnost

výkonnost

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Runner97 muž 25.06.2015 19:25:32

Dobrý den, mám na vás dotaz. Minulý rok jsem běhal stabilně 5 km někde okolo 17 minut, přes zimu jsem neběhal. Byla to chyba a na jaře jsem začínal s 5 km okolo 19.30 a dostal jsem se na 18 minut. Pokud výkonnost půjde nahoru, věřím, že po prázdninách budu zase tam, kde minulý rok někde okolo 17 minut a potom když budu běhat i přes zimu, tak na jaře budu začínat tam,kde jsem skončil a nebudu muset jít od znova a třeba to ještě vylepším, ale můj hlavní dotaz je ten, že jestli budu běhat o prázdninách tu 5 km někde okolo těch 17.40 – jsem zvyklý běhat cca 6× týdně + teď o prázdninách bych si chtěl přidat ještě. A potom pojedu na asi 2 týdny pryč, kde nebude žádné běhání nebo minimální běhání (2× týdně třeba), jestli má výkonnost nepůjde nějak rapidně dolů, když jsem zvyklý téměř každý den vybíhat a teď budu rád, že půjdu 1–2× týdně?

Sloviensko

rudo muž 25.06.2015 22:40:59

>> Runner97, 25. 06. 2015 19:25:32

2 tyzdnova prestavka s obcasnym prebehnutim ti prospeje

Motto: you can't stop, what is coming !
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.