Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Nejlepší regenerace mezi 2 závody konaných běhen dvou dnů

Nejlepší regenerace mezi 2 závody konaných běhen dvou dnů

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Bohumín

Celkem 2066 km
Minulý měsíc 0 km

pajo muž 13.10.2007 18:40:12

Druhým rokem se věnuji caniscrosu a zde jsou jednotlivé závody rozloženy vždy do dvou dnů. Výsledek prvního dne se sčítá s výsledkem druhého dne. Samo, že vyhrává ten kdo je nejrychlejší -)))). Vím, že nejlepší by bylo abych první den neběžel naplno, ale to nejde. Jde většinou o tratě kolem 6 km, tak to vždy běžím naplno a samozřejmě, že druhý den je kapku horší. Může mi někdo poradit jak nejlépe zregenerovat, když první běh končí kolem 15, 00 hod. první den a na druhý se jde kolem 10,00 hod.. Má cenu jít večer ještě to trošku vyběhat? Nebo se na to vykašlat a hodit jen bazén a nebo se na to úplně vy…kašlat a lenošit?? Přiznám se, že jsem zkoušel jít to večer vyběhat, ale je to pro mě trápení. Děkuji.

Brno/Havířov

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:27 (2010)
půlmaraton: 1:26:57 (2010)
maraton: 3:14:26 (2007)

forest muž 13.10.2007 18:56:57

V podstatě stejný princip jako v orienťáku. Po sobotním závodě vyklusat (do půl hodinky, stačí i 10 minut) jinak se v sobotu člověk nerozběhne, doplňovat tekutiny, dostatek spánku, lenošit. Jde to to samozřejmě pojmout úplně jinak – hned po doběhu naklusat do hospody na pívo a jít spát ve 4 ráno. Rozdíly oproti soupeřům jsou u obou variant u mě totožné, akorát u varianty „pivo“ mi není ráno na startu do zpěvu.

Motto: Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími.

Bohumín

Celkem 2066 km
Minulý měsíc 0 km

pajo muž 14.10.2007 16:31:19

Tak jsem tedy včera večer hodil 20min. bazén a pak ještě 15 min. perličku. ráno jsem jen velmi lehce asi 7 minut klusal a musím říct, že dneska jsem měl ještě lepší čas, nohy mě nebolely, takže asi, možná, snad ten bazén pomohl.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.