Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Kdy protahovat svaly?

Kdy protahovat svaly?

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

půlmaraton: 1:34:58 (2007)
maraton: 3:46:05 (2007)

panjan muž 09.10.2007 12:39:54

Vim, ze obecne plati PRED a PO behu, ale zajimalo by me, jestli je potreba svaly PRED protahovanim zahrat nejakym kratkym behem. A naopak PO behu nechat chvili vystydnout/od­pocinout.

Osobne s tim mam trochu „problem“, jelikoz kdyz uz se jednou rozbehnu nechce se mi znova zastavovat a na druhe strane, kdyz dobehnu, tak se mi zase nechce cekat. Ted v zime toto plati dvojnasob.

Diky

Zlaté Hory

Celkem 3829 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:30 (2007)

Vašek muž 09.10.2007 16:59:17

Já se protahuji rozhodně až po běhu, a to jen někdy:) Pokud jdeš spíše volně, tak si myslím, že strečing není nutnost. Pokud ale budeš běhat nějaké svižné úseky, popř. závod, tak bych rozklus i protažení rozhodně zařadil i před během.

Motto: ...kam jsem šel,tam jsem utíkal

Celkem 16997,83 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:52 (2007)
půlmaraton: 1:32:11 (2013)
maraton: 3:37:17 (2008)

Duri muž 10.10.2007 00:11:25

Podla mna nema zmysel natahovat svaly bez predchadzajuceho rozbehania a zahriatia sa. Ako hovori Vasek – ak ides volne, strecing nie je nutny. Ked beham sviznejsie, tak prvy kilometer alebo dva idem pomalsie a az potom pridam na pozadovane tempo, na zaver tiez pomalsi vyklus. Potom sa este troska ponatahujem. Ale pokial bezim intervaly na drahe, cize relativne rychly beh, tak to si dam rozklusanie 2–3km, potom strecing a az potom sprinty. Na zaver zase vyklusanie a strecing.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.