Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » aklimatizace

aklimatizace

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Daniela20 žena 07.10.2007 02:52:13

Ahoj, zdravim z Australie. Prijela jsem sem skoro na rok studovat, ale i tak jsem si rekla, ze i zde budu pokracovat ve svych vybezich. Jsem uz tu skoro deset dni, tak jsem si rekla, ze jsem plne aklimatizovana a ze nebudu mit zadny problem, az pobezim. Dneska rano jsme vybehla, ubehla jsem asi dva km (normalne beham tak sest, sedm km) a myslela jsem, ze zdechnu(oprav­du).Maji tu parky, kde se da behat, ale presto mi to neslo a pak dokonce i nebavilo. Nechci prijit o fyzicku, co podle vas mam tedy delat, prosim? Kdyz jsem bezela, strasne me pichalo v usich a na hrudi. Blbe se mi dychalo. Jsem v Melbourne, kde mame celkem slunicko, ale fouka tu studeny vitr. Tak nevim, Diky za pomoc.

Brno/Havířov

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:27 (2010)
půlmaraton: 1:26:57 (2010)
maraton: 3:14:26 (2007)

forest muž 07.10.2007 11:19:10

Kolik hodin posunu, tolik mimálně dnů pro aklimatizaci kvůli časovému posunu. Ale ty ses přesouvala i do jiné zeměpisné šířky, klimatu a místa. Dej tomu čas, se to srovná. Taky svoje určitě má i únava – neříkej, že jsi neměla předodjezdovou horečku?

Motto: Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími.
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.