aklimatizace
Daniela20 07.10.2007 02:52:13
Ahoj, zdravim z Australie. Prijela jsem sem skoro na rok studovat, ale i tak jsem si rekla, ze i zde budu pokracovat ve svych vybezich. Jsem uz tu skoro deset dni, tak jsem si rekla, ze jsem plne aklimatizovana a ze nebudu mit zadny problem, az pobezim. Dneska rano jsme vybehla, ubehla jsem asi dva km (normalne beham tak sest, sedm km) a myslela jsem, ze zdechnu(opravdu).Maji tu parky, kde se da behat, ale presto mi to neslo a pak dokonce i nebavilo. Nechci prijit o fyzicku, co podle vas mam tedy delat, prosim? Kdyz jsem bezela, strasne me pichalo v usich a na hrudi. Blbe se mi dychalo. Jsem v Melbourne, kde mame celkem slunicko, ale fouka tu studeny vitr. Tak nevim, Diky za pomoc.
Brno/Havířov
forest 07.10.2007 11:19:10
Kolik hodin posunu, tolik mimálně dnů pro aklimatizaci kvůli časovému posunu. Ale ty ses přesouvala i do jiné zeměpisné šířky, klimatu a místa. Dej tomu čas, se to srovná. Taky svoje určitě má i únava – neříkej, že jsi neměla předodjezdovou horečku?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.