Zralá žena
Praha 4
hanice 18.09.2007 07:36:19
Včera jsem na to přišla! Založím nové vlákno jen pro nás! Váhala jsem do jakého bloku ho zařadím, nejdřív jsem měla úmysl Zdraví, bolest, nemoc, ale žena po čtyřicítce snad není diagnóza! Po únavě která mě napadla v posledních týdnech jsem si naordinovala týdenní naprostý klid od veškerých sportovních aktivit a bylo to zázračné! V pátek výklus k vyšehradské skále 11 km, euforický a endorfiny nabouchaný zážitek, v neděli 19 km plíživě obezřetně příjemně a včera se zase začala vkrádat. Únava. Prosím, řekněte, jak běháte? Kolikrát týdně? Jaké vzdálenosti? Chtěla bych se zlepšovat, udržovat kondici tak abych si mohla dopřávat ty víkendové výběhy okolo 20 km a na jaře si zaběhnout ten vysněný maraton. Ale nedaří se mi najít zatím cestu. Jak to děláte Vy?
tereza 18.09.2007 08:23:47
Pokud zralost přichází se 40, tak si ještě chvíli počkám a budu dozrávat. Nicméně únavu znám a když se přidá ztráta motivace, je to v háji. Z vlastní zkušenosti jen tolik. Na delší víkendové výběhy musíš být tak říkajíc „nadržená“. Tzn. v týdnu to moc nepřehánět, třeba jen 2× na hoďku a v sobotu to rozbal. Tělo si přivykne a bude přes týden regenerovat a střádat síly a pak nebudeš moc dospat soboty. Na jaře jsem v přípravě na maraton kilometry hltala a nebylo to dobře. Běhala jsem až 75 týdně. Na maraton před 10 dny jsem to vzala v klidu, běhala jsem max 5× týdně, z toho jednou 20 – 25 a dopadlo to líp, než jsem čekala. Pokud ti chybí každodenní protažení člověka, tak to prokládej plaváním, kolem…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.