běžecké trasy v Praze
RadimV 14.08.2014 21:08:24
Zdravím,
je to už nějaký týden, co jsem začal běhat (po 15 letech … v mládí ale mnoho let aktivně:-) ), běhám na Praze 5, obíhám Vidouli, protože to mám za oknem, nicméně těch 5 a půl km mi nějak přestává stačit, hledám trasy, které mají cca 7 – 10km v Praze, nebo v blízkém okolí. Všiml jsem si, že na Praha.eu jsou stránky o trasách pro běhání, ale max. je cca 4 km. Jasně, že bych mohl běžet nějakou trasu dvakrát, ale napadlo mne jestli třeba není nějaký web s trasama, které bych si vyzkoušel, nebo nemáte své oblíbené trasy v Praze a okolí, o které by jste se podělili
Tento web pár týdnů sleduji, a oceňuji jej. Našel jsem ho po druhém svém běhu, 3 km (při průměrné tepové frekvenci přes 160, s blackberry na ruce + polar h7 pás + vyplazený jazyk) kdy jsem si říkal, jestli běhám dobře, pak jsem našel tento web, běhám každý druhý den, tepovku jsem snížil na cca 140 plus něco, neskutečně mne to baví … ale ty trasy, nebylo by to špatné se o ně podělit …
přeji hezký večer
Praha - Velká Ohrada
34Regulus 16.08.2014 22:04:26
>> RadimV, 14. 08. 2014 21:08:24
No jestli chceš a máš trpělivost ( čekat ne mně) můžu ti zaslat až je proklikám body na mapě. Nebo se podívej na můj trénikový deník a většinou tam máš hrubé orientační body mých tras!
RadimV 17.08.2014 20:42:08
>> 34Regulus, 16. 08. 2014 22:04:26 nemám s tím problém , jestli to „proklikáš“, rád se na to podívám, i na Tvůj deník, orientační body mi stačí … děkuji …
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.