Nejpříjemnější počasí a doba pro běh
Klarinka 04.12.2013 19:39:13
Zdravím, v jakém počasí a době nejraději běháte? Jaká teplota, v jakém počasí a denní době? Já nejraději běhám v zimních večerech v teplotách pár stupňů nad nulou, je to velmi osvěžující. Jak vy?
Asipe 04.12.2013 22:02:26
ahoj, teď mám období kdy běhám většinou po 17.hodině, takže za tmy. Aktuální teploty mi vyhovují velice. Celkově na sobě citím, že se na běh nemusím přemlouvat jako to bývá často v létě kdy je dost horko
Mato 05.12.2013 09:27:22
Najradsej mam teplotu od 7 do 15 stupnov, ked je skoro rano a je uz aspon trochu vidiet, ergo jar a skora jesen. Ked vsak vladnu horucavy a ochladi sa trebárs na 18 a je sucho, tak som tiez spokojny.
Ak si mam vybrat medzi 25 stupnami a snehom na zemi, tak radsej teplo, ak je to len o teplote vzduchu a podklad je prakticky rovnaky, tak mi vôbec mrazy do –10 nevadia.
Beham vsak v kazdom pocasi, motivaciu vsak mam najnizsiu pri teplotách nad 33 stupnov, pripadne pri vysokej vlhkosti, alebo dlhodobej snehovej pokryvke.
Motor České Budějovice
Jachym 05.12.2013 09:40:03
Z ročních období mám pro běh nejraději jaro, léto, podzim a zimu. Co se týče denní doby, preferuji ráno, dopoledne, poledne, odpoledne a večer. Pokud jde o teplotu, ideálními hodnotami pro mě jsou –10 až +30°C. S ohledem na počasí nemám rád pouze bouřky, protože ve specializovaných běžeckých obchodech jsem zatím nenalezl funkční bleskosvod pro běžce.
Postrizin
SlavoK 05.12.2013 09:45:05
Skore rana v mesiachoch april maj jun teploty 0–10C. Ale v horucave na slnku sa tiez velmi rad prebehnem, len sa mi nechce brat vodu a tak je to po hodine neprijemne ak nebezim na pohodu.
Praha 5
Fishus 05.12.2013 09:58:17
O víkendu, brzo ráno, v čerstvě napadlém sněhu a tichu, když jemně chumelí… to prostě nemá chybu. Zrovna tak ale vyběhnu rád i v letním pařáku. Každé počasí má něco do sebe. Nemusím moc bahno společně se sniženou viditelností, to mě moc neláká. A také nemám rád teď po večerech prosycenost vzduchu spálenými PETkami, nekvalitním uhlím atp., kterou produkují někteří obyvatelé vedlejší vesnice na okraji Prahy.
Brutto 05.12.2013 10:04:48
Cerstvo nasnezene – do 10 cm, rano, 0 stupnov, bezvetrie. To je asi naj…
Praha 4
Dav 05.12.2013 10:19:04
Podzimní ráno, když se slunko pomalu klube, převáží šedo na svou stranu, prodere se mlhou a narodí se nový den.
Brno
mulisak 05.12.2013 10:38:18
Já nejraději v létě, v teple, nevadí ani vyloženě horko. Sice to není na osobáky a občas mi při delších bězích vyprahne, ale zato stačí tričko a trenky, světlo je od časného rána do pozdního večera a navíc ten skvělý pocit, že kdyby mi při běhu došla chuť nebo síly, tak si můžu v klidu sednout vedle cesty nebo to dojít a nemusím se bát, že umrznu nebo se přinejmenším nachladím.
davidof 05.12.2013 12:33:01
Když vyběhnu v prosinci z údolí z mlhy a nad ní je jasno po západu slunce a na mírně zasněženou cestu svítí bledý měsíc. Ale to se stane tak jednou za 10let – pak je to zážitek na celý život.
Pally 05.12.2013 12:43:15
>> davidof, 05. 12. 2013 12:33:01
napodobne, ja som nieco podobne zazil 2 krat za 5 rokov
Černé Voděrady
MartiNo 05.12.2013 13:09:32
hmmmm… pěkné vlákno :)
Nejraději běhám dopoledne o víkendu, kdy jsem vyspalá a mám spoustu času (čímž se běh protáhne do odpoledne). Počasí nejlépe jasno nad mraky na horách, bezvětří (až mírný vítr), teploty –10 až +20, nebo tepleji ale lehce oblačno. Všední dny: od podzimu do jara za svítání, v létě taky ráno, ale na svítání nevstávám – asi bych měla.
Praha
pepin 05.12.2013 13:38:04
To jsem se krásně zasnila Běhám ráda na jaře, když se příroda začne zelenat a všechno vypadá veselejší. V létě, když jsou teplá rána nebo naopak pozdě večer, kdy už není horko, je příjemně a pořád světlo. Mám ráda běhání na podzim, když si vzpomenu na letošní teplý a barevný, no paráda. A v zimě běhám nejraději ve sněhu, když je jen sněžné světlo a svítí měsíc
Koristka 05.12.2013 15:16:22
Letní ráno/dopoledne, příjemných 20–25 stupňů a nebe bez mráčku. Když den je ještě čerstvý a všude je ticho.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.