Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Trénink s pomocí First Beat Athlete ( EPOC a Training Effect )

Trénink s pomocí First Beat Athlete ( EPOC a Training Effect )

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha - Vršovice

Celkem 4740 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:04 (2014)
půlmaraton: 1:39:02 (2014)
maraton: 3:43:22 (2014)

Chrosel muž 25.09.2013 06:54:06

Jaký máte názor, či ještě lépe zkušenosti, s tréninkem, sestavovaným za pomoci programu First Beat Athlete ? ( http://www.firstbeat.com/ )

Veličinu Training Effect, kterou firma FB vyvinula a se kterou pracují některé sporttestery, používá tento program pro stanovení vhodné tréninkové zátěže – zjednodušeně, aby nedošlo k přetrénování, ale zároveň, aby trénink byl dostatečně intenzivní.

Díky za případné komentáře.

Motto: V pomalém hrnci se prána chová jako žába. Při pozvolném růstu teploty si to neuvědomí a z hrnce neuteče. ( Pam65 )

Celkem 10672,18 km
Minulý měsíc 12,4 km
10 km: 0:45:02 (2014)
půlmaraton: 1:41:12 (2014)
maraton: 3:56:52 (2012)

RoobertG muž 25.09.2013 20:32:52

Po několikaleté pauze jsem ho opět v neděli oprášil. Funguje výborně jen je potřeba co nejpřesněji zadat osobní parametry včetně VO2 max a pod. (zadal jsem podle funkčních testů na Palestra ) Nyní už poměrně přesně plánuje délku a intenzitu zátěže, včetně doby nutné k regeneraci. Lze si zadat i cíl v budoucnosti (např. závod v určitém tempu-zátěži) a zpětně odhadne jak je potřeba se připravovat. Jsem však zatim na začátku, nedokážu posoudit z hlediska delší přípravy jak je přínosný.

Motto: spěchej pomalu
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.