Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Trenink na B7, 5bv,Slezský maratón

Trenink na B7, 5bv,Slezský maratón

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

merida255 muž 11.06.2013 09:08:05

Ahoj,potřeboval bych pár užitečných rád v tréninku.Chci se připravovat na závody typu,B7,5bv,Slezský maraton.Tréninkové plány se mě netýkají,nestíhám to.Pracují 12 h směny,rodina,ba­rák,dvě práce,času moc není.Proto potřebují poradit,jak trénovat v takto omezených podmínkách. Do tréninku potřebuji zařadit výběh na Lysou horu,ale co a jak trénovat jak,aby to mělo nějaký smysl?Stačí mi poradit,jaké běhy mimo lysé provozovat,ko­pírovat za měsíc ten daný běh zvládnout. Mám na mysli okolo 5–10 různých druhů běhu s intenzitou,jak rychle,v jakém tempu běžet přibližně,potom kolikrát takhle za mesic.Do Toho vsseho jezdim na kole,tak třeba zařadit i kolo do tréninku,výjezd na Lysou není problém :-) S těmi zavody zkušenost mám,jen chci maminko více zrychlit :-) Předem děkuji,kdyby měl Někdo trpělivost s odpovědi,díky! – –

Postrizin

Celkem 41 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:30 (2011)
půlmaraton: 1:13:56 (2011)
maraton: 2:39:32 (2011)

SlavoK muž 11.06.2013 10:17:23

>> merida255, 11. 06. 2013 09:08:05

uplne konkretne ti neporadim. Jenom jak jsi psal barak… me se po celodenni sichte kolem baraku osvedcilo jit velice volne klusnout 5–6km. Kdyz si das brzo rano tak 15km stupnovane, pak 12h prace na baraku a pak ten lehky klusik, tak je z toho dost dobry treninkovy den jak celkove vydrze tak i specificky behaci.

Hlavne ale nezapominej, ze to chce i odpocinkove dny.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.