paranormálne javy
runtachykard72 04.06.2013 13:13:50
mám v tom hokej… 1.den-tepik,rovina,26km,4.55min/km,po zahriati do prevadzkovej teploty- pohoda,pocit rezerva. 2.den-tepik,rovina,22km,4.32/km,lahučke nohy-let,endorfíny,chuť,pocitova rezerva. 3.den-22km,tepik,5.40min/km,útlm,ťažký rozbeh s víziou potencial kontinuálnej progresivity-ku ktorej nedošlo,zakysleny organizm,laktát- kysel mliečna,nepohoda,akcelerácia- utopizmus. 4den-tepik,zmena:volno nahradené improvizovanými 30kilometrami,..priemer 4.17min/km!!posledne 2km 3.41 ,3.47min/km,pocitova rezerva-F22 raptor,endorfíny,relativna pohoda. DILEMA:z toho vychádza:takto rozbiehať každý maratón??z večera(beh)-do rána(beh)-svalstvo zregenerovalo,,kde sa vzali zásoby glykogénu bez týždnovej superkompenzačnej diéty??(3den večer 22km,,4den ráno 30km-šupa na moje dovednosti. čakal som výpadok tempa..paradoxne posledne 2km som vzlietol.je na to racionálne pragmaticke vysvetlenie??dakujem borcom
Brno
mulisak 04.06.2013 13:52:00
Jestli se mi podařilo dekókodovat tvůj příspěvek, tak se divíš, proč ti to dva dny relativně dobře běhá, třetí den to nejde a čtvrtý den zase ano? Je to úplně jednoduché, během prvních dvou dnů se naakumulovala únava, která se projevila třetí den a do čtvrtého dne jsi zregeneroval. Jsi-li schopen běžet v tréninku 30km@4:17, tak 22km@4:30 (nemluvě o klusu tempem 5:40) je relativně pohodový běh a zásoby glykogenu se při něm moc nevyčerpají a přes noc se určitě částečně doplní.
rudo 04.06.2013 21:48:27
tak slubny nazov vlakna, som s nadsenim otvoril, hm a ono je to len o behani
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.