Parťák/Parťačka na trénink na triatlon - Pardubice
Kit Kat 88 13.05.2013 11:49:54
Ahoj běžci a další sportovci,
jsem na těchto stránkách nová a nevím, zda je možné tu sehnat nějakého parťáka, popř. parťačku na běh, na kolo, na posilku, na plavání… Momentálně žiji v Pardubicích a chtěla bych se zúčastnit srpnového triatlonu v Hradci Králové, je to myslím 25. srpna, na což je potřeba začít trénovat (a pokud ne v Hradci, tak těch závodů v Triatlonu je všude dost, jen vybrat ten správný :D). Nevadí mi sportovat sama, mnohdy je to i lepší, ale říkám si, že kdyby tu byl někdo, kdo by měl stejné ambice, tak by to bylo vcelku fajn, aspoň by mi třeba ukázal nějaké triky, jak se dostat do formy, poněvadž např. v plavání nejsem až tak dobrá a v triatlonu je to mnohdy velký kámen úrazu, obzvláště pokud máte uplavat téměř 1,5 km. A taky takový sportovní parťák může působit jako dobrá motivace. Nejsem žádný přeborník, mým cílem je především zúčastnit se a závod dokončit, potřebovala bych k sobě někoho, kdo mi pomůže získat nějakou dobrou techniku tréninku, dýchání, správný plavecký styl apod. Asi to takhle zní dost hloupě, ale četla jsem, že právě v těchto věcech mnozí lidé mnohdy dělají časté chyby.
No, pokud by měl někdo zájem, tak se můžete ozvat na mail: caklova.katerina@gmail.com.
Díky moc.
K.
RoobertG 13.05.2013 13:34:29
>> Kit Kat 88, 13. 05. 2013 11:49:54
ahoj, na prvni zavod v triatlonu jsem se také připravoval sám a dopadlo to dobře. S technikou, a treninkovým plánem pomůžou např.u etriatlonu, kde pořádají víkendové kurzy v chrudimi. K vybave dobre info dostanes v pcích napr. u koloasport
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.