Nové zprávy
Praha - Palmovka
Pubi 30.08.2005 14:28:50
Musim říct, že se mi nový fórum moc líbí a určitě se to čte líp než když se člověk musí prokousávat stovkou e-mailů denně. Akorát mi trochu vadí jedna věc – když se připojím, tak vidím u kterých témat přibyly nové zprávy, ale i když si je přečtu, tak je to pořád označený jako nepřečtený. Dělám něco špatně já nebo je to takhle normálně?
Alena 30.08.2005 15:13:28
Klikni si před odpojením na „označit všechna témata jako přečetená“… vpravo nahoře. Snad to říkám správně
Praha - Palmovka
Pubi 30.08.2005 15:32:43
Díky Sice se mi to zdá zbytečně složitý, ale hlavně že to funguje
Česká Třebová
hudy 31.08.2005 06:59:35
Ještě jedna malá poznámka. Možná by bylo lepší kdyby se nové příspěvky řadili nahoru. Myslím, že by to bylo seřazeno od nejnovějších k nejstarším
Praha - Palmovka
Pubi 31.08.2005 08:08:09
[quote=hudy]Ještě jedna malá poznámka. Možná by bylo lepší kdyby se nové příspěvky řadili nahoru. Myslím, že by to bylo seřazeno od nejnovějších k nejstarším[/quote] To se pak ale divně čte, když musíš jít odspodu nahoru. Takhle jak to je, je to docela dobrý. Stačí vždycky kliknout na „nový příspěvek“ a u danýho tématu tě to pošle rovnou tam, kde jsi minule skončil, takže nemusíš hledat co je novýho.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.