prihlasovanie sa do fora pri reakcii na nejaku temu
Praha
Justína 17.05.2007 08:22:48
Mala by som technicku poznamku k prihlasovani sa do fora, ked chcem reagovat na nejaky prispevok. Forum si obycajne citam ako neprihlaseny uzivatel. Otvorim si temu, citam prispevky a ked chcem zareagovat, musim sa prihlasit. Tymto ukonom na to vsak vyhodi z temy na zaciatok uplne hore na index a ja sa musim k prispevku opat zdlhavo preklikat. Nedalo by sa to technicky vyriesit tak, aby som zostala v konkretnej teme i po tom co sa prihlasim? Aby ma to nevyhodilo na uvodnu stranku?
slv 17.05.2007 18:07:21
chytré, ale trochu křeč, ne? já nevím jak vy, ale já když kliknu na forum, hned naskočím jako přihlášený člen. myslím, že jsem to zašrtnul někde v profilu, když jsem se registroval.
je to takový pohodlnější..
simka 17.05.2007 19:46:54
[quote=Justína]Mala by som technicku poznamku k prihlasovani sa do fora, ked chcem reagovat na nejaky prispevok. Forum si obycajne citam ako neprihlaseny uzivatel. Otvorim si temu, citam prispevky a ked chcem zareagovat, musim sa prihlasit. Tymto ukonom na to vsak vyhodi z temy na zaciatok uplne hore na index a ja sa musim k prispevku opat zdlhavo preklikat. Nedalo by sa to technicky vyriesit tak, aby som zostala v konkretnej teme i po tom co sa prihlasim? Aby ma to nevyhodilo na uvodnu stranku?[/quote] upravil jsem to, snad budeš teď spokojena :)
VlastaK 17.05.2007 20:12:01
Skvělé, děkuji za Justínu. Byl to i můj nápad
slv 18.05.2007 15:11:30
to JK: tak o křeči na pětatřicátém nic nevím. Až se mi někdy podaří doběhnout na ten 35., dám vědět jaký to bylo…každopádně jak Justínin dotaz tak i tvoje řešení pomohli zřejmě tomu, že je to vyřešeno…takže gut.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.