vypadok pre chorobu v treningu na prvy polmaraton - bezat?
hanca 04.02.2013 15:26:32
Behavam 2 a pol roka,4× tyzdenne, 30–40km/tyzden. 24.3. planujem bezat prvy polmaraton, chcem sa zmestit do 2:30 (desiatku zabehnem za 0:58). 4tyzdne treningu som odbehla podla planu, 5. uz iba polovicu behov, chytila som od syna nejaku virozu a dala som si na par dni pauzu (nemam horucku, ale citim priedusky, kaslem a som unavena). Vyzera to, ze z aktualneho 6.tyzdna odbehnem tiez len max. polovicu, ak vobec Ma vyznam v treningu pokracovat (a ak ano, ako? tam, kde som skoncila v tom 5.tyzdni, alebo ako keby som ho odbehla cely?) alebo to mam vzdat? Keby neslo o prvy polmaraton, vobec by som to neriesila, ale zda sa mi dolezite ist ho behat s pocitom, ze som pripravena, ako by som chcela, a nie si potom nadavat, ze som radsej nemala ist… zabehnem 14km v tempe 6:00, vytrvalostny pomaly beh som zatial mala len 16 km
Vesec u Turnova
Strouhal Zdenek 04.02.2013 16:46:45
Pokračuj kde jsi zkončila držím ti palce-TO ZVLÁDNEŠ!
Nina H. 04.02.2013 16:55:10
Určite pokračuj, nabehané máš dosť a pokiaľ je to polamartón niekde na rovine (Bratislava?)určite to pod 2:30 dáš. Hlavne si oddýchni a keď už sa budeš cítiť fit, opäť vybehni.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.