Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Behani venku/ve fitku

Behani venku/ve fitku

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Krnov/London

eerie žena 03.05.2007 16:19:46

Ahojky lidicky.. Mam takovy maly problem.Jsem v behani uplne narozene jehne-zacatecnik.. Na zacatcich jsem behavala jen ve fitku a nedavno to zacala zkouset venku. Docela bojuji s faktem, ze ve fitku mi nedela problem bezet 10km/h a citim se uvolnene a bez problemu s dychanim atd. Ale jakmile vybehnu ven, plizim se jak snek, vlecu nohy za sebou a behem 15minut jsem vyrizena.Co s tim..?(je to jen vule..?) Taky mi nejak prijde, ze strasne moc dela technika behu..?Na tom pase se mi dari tlacit nohy pred sebe a kolena nahoru(prominte mi pokud ten popis zni stupidne) ale venku se opet nenachazim..:o/ A jeste jsem se chtela zeptat..Zacala jsem opet behat s hodinkami a hrudnim pasem (dekuji to Oslik a vsem co radili jej mirne navlhcit-funguje to spolehlive).Jen jakmile se jen rozbehnu a bezim mirnym tempem, okamzite mi to vyleti na 160/170..Nevim co mam delat, ptz jak jsem psala, treba v tom fitku bezim bez problemu a necitim se spatne a tady mi to hned krici ZPOMAL..Tak nevim, mam je hodit do supliku a bezet jen na pocit nebo se jimi ridit..? Dekuji a s pranim hezkeho dne zdravi ivca :o)
ps.-mame s pritelem stejnou znacku hodinek a kdyz jsme byli behat spolu a bezeli vedle sebe, oboum nam to vypadavalo.Muzou se nevzajem rusit az tak moc, ze prestane fungovat ukazovani tepove frekvence..?

Praha 1

Celkem 1007 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:41:35 (2007)
maraton: 4:41:12 (2007)

Honzarunner muž 03.05.2007 19:13:25

Ahoj,behani venku je vždycky težsi nez ve fitku,kde se beha jen po rovine a nemusis delat žadny zbytečny pohyby navic, že se nečemu vyhejbas......mam stejny pocit vždy po zime,že nic neubehnu,ale to by se melo casem podat-zkus to proložit pauzama a potom to zas rozbehnout......po par bězích to bude OK!jinak s tema hodinkama,tak pokud sou nekodovany tak vam to bude blbnout......ahoj Honzarunner

Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 03.05.2007 20:45:04

Doufám, že nic nezkazím, když napíšu, že pokud budeš dělat pauzy, jak ti ardí Honzarunner, tak nesmíš stát, zkus alespoň strečink nebo lehký poklus. Jestliže máš vysokou TF a cítíš se vyčerpaná, tak zpomal. Třeba zatím zkoušej jen chůzi kombinovanou s během… Časem se do toho dostaneš. Ale jak psal Mato, nejsem nijak zkušený, asi by měl radit spíš někdo starší… :)

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!

Celkem 3511 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:53:38 (2012)

tereza žena 04.05.2007 07:45:33

Z vlastni zkusenosti, kdy beham vicemene jen na pasu. Kdyz se mi podari po delsi dobe vybehnout ven, tak jsem jak funici a supici snek. Chce se pomaleji rozbehnout, treba jen 7km/h a pomalu pridavat. Po 3 ci 4 behani venku se to upravi a bude to jen radost. Jo a hodinky se nam s manzelem taky rusily, kdyz jsme behali ve fitku vedle sebe. Musela jsem ob jeden behaci pas dal.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.