Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Jak správně běhat?

Jak správně běhat?

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Plzeň

Lynda žena 05.04.2007 21:39:34

Nepatřím mezi špičkové běžce, jen jsem chodila běhat, abych se udržovala v kondici a kvůli školním akcím atd. Ale chtěla bych se zlepšit a zpevnit si postavu (abych vypadala jako ‚sportovkyně‘ x). Občas zajdu s kamarádkou na stadion a běhám s ní úseky atd. podle plánu, jaký ji připraví trenér, ale nebaví mě to. Raději běhám v terénu. Tím si ale prý nezlepším čas i kdybych třeba uběhla 10km při stále stejném tempu. Tak jak mám běhat a co můžu udělat pro svou postavu? :)

Motto: The journey of a thousand miles must begin with a single step.

Okemos, Michigan

Celkem 918 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:38:24 (2007)
maraton: 3:31:03 (2007)

Shadow muž 05.04.2007 22:50:22

nejdulezitejsi je trpelivost … poctive a systematicky behat a vysledky se casem dostavi … samozrejme zalezi kolik moc chces behani sama dat a kolik od sveho behu ocekavas … tedy jak moc a jak brzy by ses chtela zlepsit/zrychlit atd. V zavislosti na tom by ti jiste nekdo z bezcu (vyrazne lepsich kvalit nez jsem ja) z fora dokazal poradit dobry treninkovy plan treba i bez useku, zalozeny vice na obecne vytrvalosti prolozene tempovymi behy.

Motto: Shadow

Žďár nad Sázavou nebo Brno

Celkem 2784 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:07 (2011)
půlmaraton: 1:28:33 (2007)
maraton: 3:48:37 (2007)

Luckyboy muž 06.04.2007 00:40:36

urcite pomuze procist si cele forum a poradnu… (pak se tu tak trosku zbytecne zakladaji nova a nova vlakna v podstate o tom samem)

pokud nemas nejake vyrazne zavodni/vysledkove ambice tak delej to co te bavi a neni to zdravi skodlive :), pro zpevneni postavy bych spis doporucoval stridani ruznych sportu – takovy priklad nez rozmysleni 3× tydne beh, 1× tydne aerobic, 1× tydne bazen a pak treba 1× squash, nebo tenis, nebo fitko, nebo nejaky kolektivni sport a postava se zpevni rekl bych pomerne rychle ;)

Motto: Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos. http://luckyboyonthetrail.blogspot.cz/
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.